Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere terenuri constructii Iasi, Carlig - 0 EURO lunar

 De inchiriat
2600 m la aproximativ 3,5 km de noul spitla regional. Situat intre satul Carlig si Șorogari , terenul este ingradit cu deschidere la doua drumuri paralele unul satesc si unul betonat cu acces de la pensiunea Alexia. Deschidere este de 45 X 57 m. Momentan terenul este cu vie pe rod. Posibilitate conectare apa Apavital si electricitate. Acte in regula.

Pe site din 01-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Carlig.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Carlig. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Carlig.

Este Carlig zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Iasi, Carlig  - 280 EURO lunar Proprietar 280 €
Inchiriere garsoniera Iasi, Carlig - 280 EURO lunar Carlig, Carlig , jud. Iasi

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 1 camera, model decomandat cu suprafata de 42 mp, cu bucatarie utilata si mobilata, situat in zona Copou - Complex Inamstro. Apartament cu 1 cam, mobilat si utilat - modern, inclusiv masina de spalat, suport pentru calcat hainele, suport pentru uscat hainele, cada, TV (la cerere), frigider, balcon spatios, cu mutare imediata. Incalzirea apartamentului se face cu centrala termica proprie prin condensare si incalzire prin pardoseala. Birou pentru home office si scaun confortabil. Canapea extensibila care se transforma in pat (topper inclus). De preferat o singura persoana, fara animale de companie. Se cere o luna garantie + luna in curs! 1 camera - Carlig , 1 camera - Iasi

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Carlig  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Iasi, Carlig - 250000 EURO Carlig, Carlig , jud. Iasi

Persoana fizica, vand Vila dispusa pe D+P+E, avand o suprafata uutila de 210 mp, teren 463 mp, la 5 minute de Copou si Tg. Cucu. Vila individuala de vanzare, intabulata, construita in anul 2015, constructie in regie proprie, cu un regim de inaltime D + P + Etaj mansardat + Pod, situata in Carlig Compartimentare: - Demisol: garaj pentru 2 masini, beci/crama, 1 baie, camera centralei + casa scarii cu intrare directa in casa ( demisolul are iesire direct in curte si poate fi folosit si in scop economic, se poate transforma in spatiu comercial, birou, clinica veterinara, etc.) ; - Parter: living cu suprafata vitrata mare si iesire pe balcon, bucatarie cu iesire pe terasa acoperita, 2 holuri, 1 baie, casa scarii; - Etaj: 2 dormitoare ambele cu iesire pe balcon, 1 baie, 1 dressing, hol cu acces in pod. Pretul este pentru casa complet mobilata si utilata, curtea amenajata si terasata, terasele si trotuarele placate si betonate. Dotari si utilitati: - centrala proprie pe lemne si peleti VIADRUS de 47kw; - tamplarie termopan cu 3 foi de sticla; - living mobilat si utilat ; - acoperis tigla ceramica ; - conectata la energie electrica, apa Apavital + put, fosa septica (canalizarea este in fata portii, urmand a se conecta), gaz in proiect; - parchet, gresie, faianta; - izolatie exterioara 10 cm ; - gard din lemn cu fundatie din beton. Casa este construita pe o structura cubica, cu fundatie din beton de pompa B350 aproximativ 170 mc + 8,5 tone de fier, 3 placi de beton la demisol, parter si etaj, iar intre etaj si pod grinzi din lemn cu vata minerala, caramida porotherm 25 la exterior de 24,5cm si la interior de 11cm, tablou electric pe fiecare etaj cu cablu CYYF. Casa necesita decorativa exterioara. Pret: 250.000 euro negociabil Se accepta orice tip de credit. Case de vanzare - Carlig , Case de vanzare - Iasi

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(