Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere terenuri constructii Alba, Ampoita - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Terenul se afla in Comuna Metes, sat Ampoita, la 12 km de centul municipiului Alba Iulia. Terenul se situeaza in partea estica a satului Ampoita, comuna Metes, aflandu-se la o distanta de aproximativ 550 m spre nord-vest de la intersectia DN74 cu DJ68. Categoria de folosinta actuala a terenului este arabil intravilan. Conform PUG si RLU aprobate de Comuna Metes zona este destinata pentru constructii de locuinte si anexe gospodaresti. Terenul are o forma poligonala avand aliniament la strada. Asupra terenului nu este instituit un regim urbanistic special si nu este amplasat in zona cu riscuri naturale. Terenul este intr-o usoara panta descendenta spre drumul de acces si are front spre drumul de interes comunal de pe care se va face si accesul auto si pietonal in incinta. Terenul este in apropierea Rezervatiei Calcarele Ampoitei (la aproximativ 1.000 m de limita acesteia). Rezervatia Calcarele de la Ampoita, infiintata prin Decizia 175/1969 a Comitetului Executiv al Consiliului Popular Judetean Alba , reconfirmat prin Legea 5/2000, este arie naturala complexa, reprezentata de trei blocuri mari izolate de calcar, inalte de 44 m, 27 m si 15 m, cu vegetatie saxicola calcofila; fiind incadrata, conform Legii 462/2001 la categoria rezervatiilor naturale, corespunzatoare categoriei a IV-a IUCN. Satul Ampoita este o zona turistica consacrata si recunoscuta in apropierea municipiului Alba Iulia. Cererea de cazare este suficient de mare si in crestere, pe raza localitatii Ampoita fiind amplasate mai multe pensiuni, vile si cabane turistice care pot oferii servicii de cazare unui numar insemnat de turisti. Cu toate acestea, infrastructura rutiera, de utilitati publice ale satului sunt slab dezvoltate, iar infrastructura de agrement turistic lipseste in totalitate. Din punct de vedere cadastral terenul este compus din doua parcele astfel: Parcela Cartea Funciara Suprafata (mp) 1 70836 3.706 2 70716 3.202 Total suprafata: 6.908

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Ampoita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De inchiriat in localitatea Ampoita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ampoita.

Este Ampoita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  4 camere Alba, Ampoita  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere casa 4 camere Alba, Ampoita - 500 EURO lunar Ampoita, Ampoita , jud. Alba

Feneser Ioan Super oferta, doar pentru EVENIMENTE Inchiriez cabana complet mobilata, cu toate utilitatile necesare. Zona deosebit de linistita la 20 km de alba, ideala pentru relaxare in familie si nu numai. Terasa, 2 holuri mari amenajate cu banci si mese, centrala proprie pe lemne, 4 dormitoare, baie ,bucatarie, curte mare, loc de parcare, spatiu de joaca pt copii, disc , gratare, ceaun... mai multe detalii la tlf

500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(