Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatiu comercial Medgidia

4800 €  De inchiriat
Spațiul este in zona centala, având trafic pietonal și auto intens, foarte aproape de instituții bancare, baruri și de piața centrală. Spatiul este situat in imediata vecinatate a: Piatetei Decebal, Primariei Medgidia sau a pietei centrale, una din cele mai traficate zone pietonale din oras. Spatiul este situat langa parc si faleza orasului. Soseaua Tudor Vladimirescu uneste 2 artere principale ale orasului (Strada Republicii si Strada Decebal), spatiul fiind inconjurat in acelasi timp de zone rezidentiale. Situat la sosea, cu posibilitate de parcare auto. Renovat și disponibil imediat. Dispune de utilitatile necesare: apa curenta, canalizare, energie electrica.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-03-2024
Vizualizari 971
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2
Compartimentare: Nedecomandat

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Medgidia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Medgidia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Medgidia.

Este Medgidia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Constanta, Medgidia  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Medgidia - 350 EURO lunar Medgidia, Medgidia , jud. Constanta

Inchiriez spatiu comercial situat in Medgidia, jud. Constanta, str. Margaritarului, nr.16. Bunul imobil se intinde pe o suprafata de aproximativ 30 mp si beneficiaza de spatiu sanitar. Acesta este pretabil pentru activitati tip amanet/exchange (fiind dotat cu usa/sticla antiglont, seif, balanta bijuterii), dar si pentru alte activitati. Pentru detalii, va rog sa ma contactati: Tel whasapp sms: 07********82. Birouri - Spatii comerciale - Medgidia , Birouri - Spatii comerciale - Constanta

350 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Constanta, Medgidia  - 123 EURO lunar Proprietar 123 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Medgidia - 123 EURO lunar Medgidia, Medgidia , jud. Constanta

inchiriez spatiu comercial in Medgidia zona balada langa Judecatoria din Medgidia pe bvd Independentei. Spatiul este in suparafata de 90 mp, este recent renovat, totul nou. Se afla intr-o zona intens circulata si cu vad pietonal. Pentru mai multe detalii, Raspundem doar telefonic la nr de tel: 07******72 07******19 Se ofera factura fiscala. Birouri - Spatii comerciale - Medgidia , Birouri - Spatii comerciale - Constanta

123 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(