Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Cluj, Luna - 630 EURO lunar

630 €  De inchiriat
Dau spre inchiriere depozit 377 m2, in comuna Luna langa Campia Turzii.

Pe site din 14-05-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 377 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Luna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Luna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Luna.

Este Luna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Cluj, Luna  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere spatii comercial Cluj, Luna - 300 EURO lunar Luna, Luna , jud. Cluj

Inchiriez spatiu comercial in localitatea Luna,jud.Cluj,in suprafata de 200 mp. Este situat la etajul 1,la parter functioneaza magazinul Profi,dotat cu geamuri termopan si toate instalatiile necesare(electric,sanitar). Birouri - Spatii comerciale - Luna , Birouri - Spatii comerciale - Cluj

300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Cluj, Luna  - 2680 EURO lunar Proprietar 2680 €
Inchiriere spatii comercial Cluj, Luna - 2680 EURO lunar Luna, Luna , jud. Cluj

Proprietar, ofer spre inchiriere spatiu comercial cu 7 locuri de parcare in zona centrala, in cadrul ansamblului New City Cetatii. Spatiul comercial este situat la intersectia dintre strada ansamblului New City Cetatii si strada Florilor, intr-o zona populata si in continua dezvoltare, avand in vecinatatea imediata statii de autobuz, magazine, imobile rezidentiale. Este amplasat la parterul unui bloc nou si dispune de vitrina mare, 2 intrari din strada, 7 locuri de parcare. Suprafata utila a spatiului este de 223.3 mp. Compartimentarea acestuia este de tip open space, in conformitate cu schita prezentata. Se preteaza unui numar mare de activitati, incluzand alimentatie publica, magazine alimentare, after-school, patiserii, cofetarii, cafenele, cabinete medicale, cabinete veterinare, saloane, call-center-uri, birouri, insa fara a se limita la acestea. Predarea se realizeaza la stadiul de semifinisat. Pentru a se putea realiza modificari in mod eficient, am optat sa prezentam spatiul la "rosu", urmand ca acesta sa poata fi modificat si dus la stadiul de semifinisat. La cerere, putem preda spatiul si la stadiul de finisat, in functie de termenii si conditiile contractuale. inaltimea spatiului este de 3 metri; dupa ce se vor realiza instalatiile si se va turna sapa autonivelanta, inaltimea spatiului va ajunge la aproximativ 2.85 metri. Se poate obtine autorizatie din partea DSP in conformitate cu noile norme, inclusiv pentru activitati medicale sau alimentatie publica. Pretul de inchiriere este de 12 euro / mp / luna + TVA. Birouri - Spatii comerciale - Floresti , Birouri - Spatii comerciale - Cluj

2680 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(