Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Galati, Galati - 550 EURO lunar

550 €  De inchiriat
Spatiu comercial situat la adresa: strada Domneasca 124-130 in spatele blocului turn Ialomita( langa Gradina Publica), chiar langa restaurant Serafin. Spatiul este compartimentat ca in schita. Partea din spate a suprafetei de 35,22 mp are si 2 birouri situate la etaj. Utilitati: curent electric trifazat, centrala termica, apa rece.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 35 m2
Suprafata utila: 22 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Galati.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Galati. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Galati.

Este GRADINA PUBLICA zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Galati  - 380000 EURO Proprietar 380000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 380000 EURO GRADINA PUBLICA, Galati , jud. Galati

Proprietate deosebita situata in cea mai buna si exclusivista zona din oras, mai precis in zona Arcasilor. Proprietate formata din teren in suprafata totala de aprox 850 mp; constructie noua, moderna, realizata cu simt de raspundere si atentie la detalii formata din parter si etaj in suprafata de aprox 200 mp. Constructie realizata din caramida portoherm, acoperita cu membrana pvc (una din cele mai bune si rezistente solutii de hidroizolatii - folosita la finisarea piscinelor). Finisata complet, atat la interior cat si la exterior cu mare atentie la detalii. Dotata cu centrala termica si sistem de incalzire in pradoseala, parchet, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, usi interioare mdf, semineu pe lemne - special conceput in asa fel incat sa poata sa fie utilizat si pentru incalzire. La exterior casa este izolata termic. La pretul afisat se vinde mobilata si utilata, exceptie fac lucrurile personale ce se vor indica la vizionare. Casa beneficiaza de sistem "smart home" - poarta de acces auto, luminile, draperiile, incalzirea, alarma - se pot accesa si utiliza din telefon, de la distanta. La exterior curtea este amenajata complet: gazon, plante ornamentale, diferite tipuri de brazi. Beneficiaza de sistem de supraveghere video, videointerfon si sitem de alarma. Proprietatea este imprejmuita cu gard, poarta de acces auto este automatizata. Gazonul beneficiaza de instalatie de irigare automatizata, programabila. In curte regasim si un garaj generos, o camera de depozitare si un foisor generos. Zona este foarte buna, linistita, usor accesibila, vecinii sunt foarte buni. Case de vanzare - Galati , Case de vanzare - Galati

380000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Galati, Galati  - 59800 EURO Proprietar 59800 €
Vanzare garsoniera Galati, Galati - 59800 EURO GRADINA PUBLICA, Galati , jud. Galati

Proprietar vand apartament 1 camera decomandat, foarte spatios, an 2006 Etaj 1 Apartamentul este situat la blocurile ANL Gara Este pozitionat pe VEST, fiind foarte insorit. Este mobilat recent.Se vinde mobilat si utilat. Este dispus intr-o zona este foarte linistita, aproape de CENTRUL orasului, facultati, institutii(primarie, prefectura, politie, pompieri..) gradina publica si faleza. Este ideal atat pentru locuit cat si inchiriere. Apartamentul are camera de zi foarte mare, bucatarie, baie ,2 debarale, balcon . Nu este grevat de sarcini! Exclus agentii imobiliare! Accept si plata prin credit imobiliar! 1 camera - Galati , 1 camera - Galati

59800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(