Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 399 EURO lunar

399 €  De inchiriat
De inchiriat Spatiu comercial de inchiriat Central 33mp Tg-Mures situat pe Bulevardul 1848 (Dambu) cu vad comercial foarte bun. Proprietatea este compusa dintr-o incapere, o baie si un depozit. Confortul termic este asigurat de sistemul de incalzire in pardosea pe baza de centrala termica si geamuri tip termopan. Cei interesati pot inchiria proprietatea la pretul de 399 euro, negociabil.

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 33 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Dambu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Dambu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dambu.

Este Dambu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Mures, Dambu  - 690 EURO lunar Proprietar 690 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 690 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Va oferim spre inchiriere un spatiu comercial pretabil pentru salon de intretinere, cabinete medicale (4 cabinete) avizat si utilat conform normelor europene si altele in functie de preferinte. Acesta este situat in Dambu Pietros. Se afla la parterul unei cladiri din caramida formata din patru etaje. Spatiul este compus din: zona de receptie, sala de asteptare, 4 cabinete mobilate, incapere pentru sterilizare si doua grupuri sanitare, plus doua circuite. incaperile sunt amenajate cu faianta si tarchet. Confortul termic este asigurat de sistemul de incalzire pe baza de centrala termica si geamurile termopan, sistem de monitorizare, alarma. Doritorii pot inchiria proprietatea complet mobilata si utilata sau libera in functie de preferinte la pretul de 690 euro/pe luna. TEL 07******41 Birouri - Spatii comerciale - Targu-Mures , Birouri - Spatii comerciale - Mures

690 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(