Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului

8000 €  De inchiriat
Inchiriere spatiu comercial structurat pe subsol si parter in suprafata totala de 700 mp utili respectiv 270 mp.subsol si 435 mp. parter situat pe Bulevardul Libertatii vav de Palatul Parlamentului. Spatiul se preteaza pentru orice gen de activitate comerciala sau showroom. Pret discutabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-02-2024
Vizualizari 142
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 700 m2
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 22/8
Camere: 10

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Natiunile Unite zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Natiunile Unite  - 2999 EURO lunar Proprietar 2999 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Natiunile Unite - 2999 EURO lunar Natiunile Unite, Bucuresti

Florin Central .Spatiu Com.128 mp utili stradal Piata Natiunile Unite.Proprietar Central, stradal cu vad pietonal si statie RATB langa spatiu.Localizare: Bd Natiunile Unite 3-5 bloc B2. ( langa Biserica Sf Spiridon).Stradal, are dubla deschidere, este pe colt, vizibilitate foarte buna din strada, statie STB, trotuar stradal.Suprafata utila 128.7 mpSe preteaza pt orice activitate ce implica trafic pietonal sau densitate mare de populatie.: magazin alimentar, showroom, punct recoltare pt analize, farmacie, sediu banca, cofetarie, fast foodAre TOATE avantajele: statie RATB, trafic pietonal, sedii firme si institutii de stat, ministere.Are centrala proprie si curent trifazat.A fost inchiriat in ultimii 11 ani catre Posta Romana si a functionat ca Oficiu Postal.Spatiul este situat la parterul blocului B2, care are 5 etaje. Deasupra zonei de servire este terasa, nu are vecini deasupra.Blocul NU prezinta risc seismic sau urgenta. NEINCLUS pe nicio lista a cladirilor expertizate care prezinta clasa de risc seismic sau urgenta. Rog a NU fi confundat cu blocul turn de 17 etaje care este inclus pe lista de urgenta.

2999 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(