Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dorobanti - 180000 EURO lunar

180000 €  De inchiriat
Viitoarea dv Investitie! Spatiu Comercial Dorobanti Daca obiectivul dv, este cel de a obtine un profit mai rapid, puteti opta un imobil pe care sa il inchiriati ulterior sau pentru renovare, daca este cazul, si vanzarea ulterioara a imobilului. Spre deosebire de alte tipuri de investitii, cele imobiliare nu necesita atentie constanta si sunt disponibile atat pentru fonduri consistente, cat si pentru un buget redus. Pentru ca dv sa folositi eficient timpul puteti incepe prin a va stabili obiective financiare pe care doriti sa le atingeti in urma investitiei, acestea fiind foarte importante, pentru o investitie imobiliara de succes. Astazi vom poposi pe o proprietate care credem ca este foarte ofertanta datorita pozitionarii, ce se regaseste la aproximativ 8 minute de zona Dorobanti. Spatiul are acces stradal, 59 m2. situat intr-o zona foarte buna, intens circulata pietonal, blocul este reabilitat termic, instalatia electrica si termica schimbata, sistem video, audio si alarma. A functionat ca si salon de infrumusetare. Pretul spatiului este de 180000 iar pentru cei ce vor sa il foloseasca in continuare ca si salon de infrumusetare se poate vinde cum este prezentat in poze ( mobilat si utilat) pentru pretul de 200000. Se preteaza si pentru cabinet stomatologic. Va invitam cu drag la vizionare! Birouri - Spatii comerciale - Baneasa , Birouri - Spatii comerciale - Ilfov

Pe site din 04-12-2023
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 59 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dorobanti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Dorobanti  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dorobanti - 1300 EURO lunar Dorobanti, Bucuresti

Direct proprietar Va ofer spre inchiriere,spatiul comercial in suprafata de 58 mp,stradal,situat la parterul unui bloc,in Bd Iancu de Hunedoara,intre pasajul Victorie si Dorobanti,dispune de finisaje de exceptie,centrala proprie,AC. A functionat ca clinica estetica,salon infrumusetare Spatiul nu are vitrina Pentru cei interesati,trimit video de prezentare pe whatsapp Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(