Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatiu comercial Aparatorii Patriei, Bucuresti

550 €  De inchiriat
De inchiriat spatiu stradal, 20 mp + curte 100 mp, sector 4 str turnu magurele, zona Berceni-Aparatorii Patriei, ideal frizerie, piese auto. 550 euro pe luna - toate utilitatile.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-02-2024
Vizualizari 668
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2
Compartimentare: Decomandat

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Aparatorii Patriei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Aparatorii Patriei  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Aparatorii Patriei - 1200 EURO lunar Aparatorii Patriei, Berceni

Hala metalica 70mp Curte betonata 450mp Supraveghere video Gaze Berceni sector 4 Zona Grand Arena-Lidl Turnu Magurele Birouri - Spatii comerciale - Runcu , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Aparatorii Patriei  - 87000 EURO lunar Proprietar 87000 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Aparatorii Patriei - 87000 EURO lunar Aparatorii Patriei, Bucuresti

Bogdan Spatiu Comercial Drumul Cretestilor sector 4 39 Mp Spatiul este inchiriat in momentul de fata cu contract In momentul vanzarii se preia cu chiriasPret vanzare 87000 euroSpatiul Are Toate Utilitatiile , Centrala Termica , Calorifere , Ghiuveta , Wc- 2 calorifere mari la intrare de sus pana jos - centrala termicaSpatiul are curent trifazicUsi noi , recent renovatAmbient pentru centralaCentrala ( 3 calorifere )1 X Vitrina de sticla in interior3 x raft depozitare acte Granit pe jos Am investit in urmatoarele lucruri de care noul chirias se va bucura - grilaj anti efractie actionat telecomanda am dat 15000 lei- ambient pentru un climat ok legat la centrala termica 300 lei- rafturi ikeea in valoare de 800 lei- vitrina sticla pentru expunere valorile firmei sau alte lucruri 300 lei- usi noi in valoare de aproximativ 1500 lei- renovare totala 7000 lei de care noul chirias sa se bucure Adresa spatiului este Str drumul cretestilor nr 12La doar cateva minute de metrou aparatorii patriei ,spatiul se afla pe strada cu intrarea de la nesty autoEste Open SpaceAcces direct la aprovizionare direct din fata magazinuluiPerfect pentru orice activitate cabinet stomatologic , frizerie , coafor , notariat , avocat orice activitateMarime 39 mp doar interioru Se poate viziona oricandSpatiul dispune de grilaj antiefractie actionat pe telecomandaSistem Video conectat 24/24 la telefon

87000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(