Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Dambovita, Baldana - 400 EURO lunar

400 €  De inchiriat
Inchiriez spatiu comercial 70 mp, compartimentat. Pretabil: fabrica de paine, Magazin alimentar sau agricol, seminte, etc. , patiserie, fabrica de paine. restaurant cu terasa (putem amenazja in curte terasa 120mp sau pe domeniul public. Farmacie, Banca, etc. In cazul in care se doreste mai mult spatiu pentru depozit, mai punem Cladirea se afla in cenrul satului Baldana. La 300m de Mega Image si 50m de Magaziunul si cabinetul veterinar. Este un vad creat.

Pe site din 29-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Baldana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Baldana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baldana.

Este Baldana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Dambovita, Baldana  - 6500 EURO Proprietar 6500 €
Vanzare terenuri constructii Dambovita, Baldana - 6500 EURO Baldana, Baldana , jud. Dambovita

Ultimele 2 loturi. Oportunitate, intr-un proiect de 13 loturi pt case, cu drum privat si spatii comune cf schita, pret de 6.500 euro per lot, TVA inclus, la plata integrala pana la 31.03.2024. Se poate achizitiona si in rate la 7.500 Euro, maxim 12 luni, fara dobanda, cu plata direct la proprietar. Lotul este intravilan, clasa curti constructii, dispune de cadastru, intabulare, verificate in sistem GPS Stereo 70. Pentru locuinte individuale, PUZ-ul permite constructia P+1-2, POT 30%, CUT 0,90. Aditional lotului de 515 mp, exista inclus in pretul de vanzare o cota parte de aproximativ 240 mp, calculata la 1/13, raportat la numarul de terenuri pt constructii casa din intreaga parcela (13 loturi), respectiv co-proprietate la drumul privat si la spatiile comune. Locatie retrasa, linistita, cu orientare optima E-S-V, cu acces rapid la DN 71 Baldana-Targoviste-Sinaia. La parcela exista stalpi de curent. Terenuri - Baldana , Terenuri - Dambovita

6500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Baldana  - 71000 EURO Proprietar 71000 €
Vanzare casa Dambovita, Baldana - 71000 EURO Baldana, Baldana , jud. Dambovita

2733 m teren intravilan cu casa locuibila din caramida BONUS ,pretul este doar pe teren,2 camere cu centrala proprie pe gaze,izolata termic,termopane,fara canalizare,cu put in curte,deschidere 17 m,vita de vie,pomi fructiferi,liniste,apropiere padure,vecinatate cu Gara,scoala,Mega Image,30 km fata de Bucuresti. Case de vanzare - Baldana , Case de vanzare - Dambovita

71000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(