Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Iasi, Alexandru cel Bun - 1800 EURO lunar

1800 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere spatiu comercial, direct de la proprietar, recomandat pentru, outlet, second hand, msgazin de hsine, magazi alimentar, etc, Alexandru cel Bun rond 28 langa piata din Alexandru, bloc D1, este blocul curbat, cu mai multe scari, langa (Piciu Gold)este parcare acces stradal, intrare prin fata si spate bun pt orice activitate, se elibereaza imediat 2250euro.

Pe site din 20-05-2023
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Alexandru cel Bun.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Alexandru cel Bun. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexandru cel Bun.

Este Alexandru cel Bun zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Iasi, Alexandru cel Bun  - 430 EURO lunar Proprietar 430 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Alexandru cel Bun - 430 EURO lunar Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun , jud. Iasi

Se inchiriaza spatiu de birouri, in suprafata de 67 mp, situat din centrul cartierului Alexandru cel Bun, statia Minerva. Pozitionarea foarte buna, il face accesibil pentru multiple domenii de activitate precum: birou de contabilitate, agentie de turism, birou de avocatura, agentie de recrutare, atelier croitorie , cursuri, etc. Nu poate fi spatiu comercial. Specificatii: - pozitionat in planul B fata de bulevard, bloc nou. - Incalzire in pardoseala. - contorizare individuala; - aer conditionat-2 -tamplarie aluminiu; Se preteaza pentru activitate de productie usoara, depozitare, birouri, etc. Spatiul este in imediata apropiere a statiilor pentru mijoacele de transport in comun.Locuri de parcare in apropiere. La interior se regasesc 3 camere, grupul sanitar si un spatiu tehnic spatiu depozitare.. Pretul de inchiriere este de 430 EUR luna, plus contravaloarea unei luni de chirie cu titlul de garantie, care se recupereaza la finalul contractului. Birouri - Spatii comerciale - Iasi , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

430 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Iasi, Alexandru cel Bun  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Alexandru cel Bun - 1000 EURO lunar Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun , jud. Iasi

Inchiriez salon / spatiu comercial zona Alexandru cel bun , toate utilitatile , bun pentru a deschide si altceva inafara de salon . Pretul este 1000€/luna + 1000€ garantia . Birouri - Spatii comerciale - Iasi , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(