Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Teleorman, Alexandria - 300 EURO lunar

300 €  De inchiriat
Spațiu comercial este situat în alexandria,jud teleorman,și este compus din 2 spații de depozitare de cite 75 mp si un birou cu bucatarie de cca 70 mp,situat la etaj,deci în total 220 mp si o curte pentru parcare masini.spatiul este situat pe str dunării nr 201 Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Clasa birouri: A , Locuri parcare: 3 , Suprafata terenului: 660,0 m2, Suprafata utila: 220,0 m2, Suprafata construita: 250,0 m2, Numar camere: 4 , Anul constructiei: 1998 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Alexandria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Alexandria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexandria.

Este Alexandria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Teleorman, Alexandria  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Teleorman, Alexandria - 1000 EURO lunar Alexandria, Alexandria , jud. Teleorman

Spatiu comercial aplasat la parterul unui bloc cu regimul de inaltime P+2E+M Str. Dunarii nr. 278 in apropierea Scolii 4. Este ideal pentru birou, are acces direct din exterior. Spatiul este dotat cu grup sanitar, aparat de aer conditionat si bransat la toate utilitatile. Contractul de inchiriere sa face pe firma. La pret se adauga TVA. Spatiul are o suprafata utila de 22.39 mp Birouri - Spatii comerciale - Alexandria , Birouri - Spatii comerciale - Teleorman

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Teleorman, Alexandria  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Teleorman, Alexandria - 1000 EURO lunar Alexandria, Alexandria , jud. Teleorman

Valentin Gavriloae De inchiriat spatiu comercial sau birouri Spatiul este pretabil pentru farmacie,sala de jocuri,case de pariuri,birouri,cabinete medicale,notariale si de avocatura sau multiple alte activitati.Spatiul este pozitionat ultracentral, pe strada Bucuresti nr 63.Este situat la parter,are doua intrari,una din strada principala si una in spate,10 locuri de parcare si toate utilitatiile.Se invecineaza cu clinica stomatologica,CEC bank,clinica cardiologica,coafor si multe alte spatii.Suprafata este de 120m.

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Teleorman, Alexandria  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere spatii comercial Teleorman, Alexandria - 1800 EURO lunar Alexandria, Alexandria , jud. Teleorman

Vand sau inchiriez un spatiu comercial, situat pe strada Bucuresti, la parterul blocului 712A, intr-o zona intens circulata. Aceasta proprietate deosebita ofera o serie de avantaje unice pentru potentialii cumparatori. Pretul de inchiriere este de 1800 de euro, aproximativ 10 euro / mp. Se poate inchiria si terenul din fata spatiului pentru parcari. Pretul de vanzare este de 1000 de euro pe metru pentru cei 177 de mp de spatiu comercial si 300 euro pe metru cei 208 mp de teren din jurul spatiului. Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui spatiu comercial este deschiderea sa spre strada Bucuresti, oferind vizibilitate maxima si acces usor pentru clienti. Insa, proprietatea dispune si de o intrare laterala catre cartier, oferind oportunitatea de a atrage si clientii din zona. Cu o suprafata generoasa de 177 de metri patrati, acest spatiu va ofera un potential imens pentru a va dezvolta afacerea intr-un mediu confortabil si spatios. in plus, fata de suprafata interioara, veti avea acces la un teren aflat in proprietate, inconjurand spatiul cu o suprafata de 208 metri patrati. Schita acestui teren poate fi observata pe releveul terenului. Datorita amplasarii strategice si a versatilitatii sale, spatiul acesta este ideal pentru o gama variata de afaceri. Daca sunteti in cautarea unui loc potrivit pentru o farmacie moderna si atragatoare, acest spatiu comercial ofera tot ceea ce aveti nevoie. Cu vizibilitate maxima si accesibilitate, veti putea atrage si fideliza o baza larga de clienti. Dar nu numai farmaciile pot beneficia de acest spatiu! Spatiul este, de asemenea, perfect pentru birouri de inalta clasa, oferind un mediu profesional si confortabil in care angajatii si clientii pot interactiona intr-un mod placut. De asemenea, daca sunteti interesat de domeniul divertismentului, spatiul nostru se poate transforma intr-o sala de jocuri vibranta si captivanta, oferind o experienta unica pentru clienti. Pretul afisat este pretul de vanzare al spatiului de 177 mp si al terenului de 208 mp. Ne dorim sa facem acest spatiu comercial accesibil pentru afacerea dvs., astfel incat sa puteti beneficia de avantajele inestimabile pe care le ofera. Suntem deschisi la discutii si negociere pentru a gasi cea mai buna solutie pentru ambele parti. Asadar, nu ratati ocazia de a cumpara acest spatiu comercial extraordinar! Contactati-ne astazi pentru a programa o vizionare si pentru a explora toate posibilitatile uluitoare pe care le ofera aceasta proprietate unica. Birouri - Spatii comerciale - Alexandria , Birouri - Spatii comerciale - Teleorman

1800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Teleorman, Alexandria  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii comercial Teleorman, Alexandria - 1500 EURO lunar Alexandria, Alexandria , jud. Teleorman

Rodica Spatiu comercial de inchiriat 48mp Central Alexandria Va propunem la inchiriere un spatiu comercial situat in zona centrala a orasului Alexandria:- Spatiul are o suprafata utila de 48 mp- Interiorul este open-space, putand fi compartimentat dupa bunul plac de viitorul chirias- Dispune de curent 220V, grup sanitar cu canalizare, apa curenta- Accesul se face prin usa exterioara prin fata cladirii (separat de proprietatea privata)- Fiind situat intr-o zona centrala de case, cu trafic auto si pietonal intens, spatiul este accesibil din orice parte a orasului- Se inchiriaza pe termen lung- Se solicita chiria in avans pe prima luna- Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei, in functie de consumul lunarBonus: Clientii beneficiaza de loc de parcare in fata spatiului comercial.Spatiul este disponibil imediat spre inchiriere.Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati !

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(