Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
Dumitru Bucur Inchiriere cladire Inchiriez cladire suprafata utila 105 mp si curte adiacenta 150mp. Cladirea este structurata in 4(patru) camere,hol acces camere ,bucatarie ,baie. Utilitati - apa curenta retea ,curent electric, gaz ,incelzire centrala. SE preteaza ca organizare de santier si poate suferi modificari si adaptari , in functie de necesitati.

Pe site din 20-03-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 105 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Aiud.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Aiud. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Aiud.

Este Aiud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Alba, Aiud  - 1400 EURO lunar Proprietar 1400 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 1400 EURO lunar Aiud, Aiud , jud. Alba

Spatiu de inchiriat in centrul orasului, 100mp, la demisol, cu posibilitate de compartimentare. toate dotarile la dispozitie: incalzire centralizata, geamuri termopan, 2 intrari (si prin spatele imobilului), grup sanitar, cablu internet+ camere video. Spatiul este situat in centrul orasului, aproape de toate institutiile. Pret 15 euro/mp. Informatii suplimentare dupa ora 15, Birouri - Spatii comerciale - Aiud , Birouri - Spatii comerciale - Alba

1400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Aiud  - 250000 EURO lunar Proprietar 250000 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 250000 EURO lunar Aiud, Aiud , jud. Alba

Pana Ionel Hala de vanzare in Aiud,fost service ACR Vand hala de 332 mp,cu toate utilitatile(apa,canalizare,curent trufazic),cladire compusa din 5 incaperi cu inaltimea de 3,5 m, 3 incaperi au si rampe auto in podea. Detalii la tel. ., Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 5, suprafata utila: 1833, suprafata totala: 2165, suprafata construita: 332, anul constructiei: 1975

250000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Aiud  - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 420 EURO lunar Aiud, Aiud , jud. Alba

Suteu Lucian Spatiu de inchiriat pentru birouri de psihologie,contabilitate,medicce,etc Se inchiriaza spatii pt birouri de contabilitate,psihologie,medical,etc.Spatiul este renovat total,parchet laminat, centrala pe gaz,instalatia electrica este noua.Spatiul este dotat cu supraveghere video si implicit wifi.Locatia spatiilor pe strada Avram Iancu ,Nr.101.Suprafata la fiecare spatiu este de 60 de m patrati.Pentru informatii suplimentare sunati la sau .

420 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Aiud  - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 420 EURO lunar Aiud, Aiud , jud. Alba

florea george Spatiu comercial de inchiriat Zona Centrala Aiud Spatiu comercial de inchiriat Zona Centrala - Parter - Aiud, Str. Avram Iancu, nr. 17 (peste drum de Farmacia Ciortea)Suprafata utila: 63 mpPret inchiriere: 420 euro/luna-in momentul incheierii contractului se percepe prima chirie + garantie o chirie.-spatiu renovat in totalitate-prima inchiriere-in incinta mai exista un cabinet psihologic si un birou-posibilitate de extindereInformatii generale:-acces privat-acces supravegheat video-internet inclus in pret-ferestre noi-instalatie electrica noua-baie proprie-inaltime incaperi: 3,30 mPentru mai multe detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon: sau

420 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Aiud  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Aiud - 400 EURO lunar Aiud, Aiud , jud. Alba

coza Inchiriez.Spatiu.Central inchiriez magazin 60.mp.in,aiud str.iuliu maniu nr.10 linga victoria.Dotari gaz,curent,apa.pecontoare separate,incalzire centrala,baie.geamuri termopan,usi,termopan,pardoseala,gresie.Din 60mp.10mp.este birou.

400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(