Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Campina - 385000 EURO

385000 €  De vanzare
Vand casa din caramida construita in 2011 renovata.complet in 2020 4 dormitoare. 4 bai. 1 living 2 terase 1 buc teren 500 mp. Zona rezidentiala campinita. Punct de. Reper.. Str. Vitorului cu str crisuri. Casa se afla pe str. Crisuri nr 11 casa are 296 mp locuibil. Va rog sa nu va grabiti. Sa comentati pretul pentru ca. in ziua de azi. Nu se mai poate construi sub 1500 euro pm. Terenul. Aferent. Val cel putin 70 mi euro. Curtea. A costat. Pavajul 10 mi de euro. Deci casa nu a fost facuta pentru vanzare. Sau folosit. Materiale de calitate. E o casa pretabila pentru. Locuit. Clinica gradinita etc. Are 296 mp locuibil. La gata. Parter etj si mansarda. Ganditi-va ca un ap de 70 mp in Campina o zona buna un bloc bun. Nu gasiti. Fara 100 mi euro. ! Pentru cei care cauta o locuinta. Va urez succes! Case de vanzare - Campina , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 57
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 296 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campina.

Este Campinita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Prahova, Campina  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Campina - 15000 EURO Campinita, Campina , jud. Prahova

Ofer la vanzare un teren cu suprafata de 300 mp (terenul gol din partea dreapta), in cartierul Campinita. Terenul nu este construibil. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon +4915171377242. Terenuri - Campina , Terenuri - Prahova

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(