Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Mosnita Noua - 123500 EURO

123500 €  De vanzare
Duplex Mosnita cartier Serena Vand duplex, 4 camere, 2 bai, incalzire in pardoseala, toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, curent,asfalt. intr-o zona locuita in totalitate. Duplexul este finalizat, se poate locui imediat. Case de vanzare - Mosnita Noua , Case de vanzare - Timis

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 81 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosnita Noua.

Este Cartierul Rezidential Serena zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Mosnita Noua  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa Timis, Mosnita Noua - 185000 EURO Cartierul Rezidential Serena, Mosnita Noua , jud. Timis

Proprietar, ofer spre vanzare o casa cu etaj parte dintr-un triplex construita recent (2022), situata in Mosnita Noua, cartier Serena II, intr-o locatie linistita si usor accesibila. Compartimentarea se prezinta astfel: la parter: hol, living "open space" cu dinning, baie si bucatarie inchisa. la etaj: hol, 3 dormitoare si o baie. Peretele comun este izolat fonic si termic de ambele parti. Casa dispune de un pod izolat si generos ideal pentru depozitare. Suprafata totala a casei este de 110 mp, utili 101 mp, terenul are o suprafata totala de 267 mp si acces auto in curte. Confortul termic este asigurat de o centrala Imergas (in condensatie) pe gaz impreuna cu un sistem de incalzire in pardoseala. Geamurile sunt tripan si dispun de rulouri exterioare de aluminiu actionate electric. Curtea este complet amenajata cu gazon, arbusti ornamentali si dispune de un sistem de irigat automatizat. Imobilul este bransat la toate utilitatile (apa, gaz, canalizare, curent trifazic si fibra optica). Casa se vinde complet mobilata si utilata, inclusiv masini de spalat vase si rufe, uscator rufe etc. Se accepta credit bancar. Case de vanzare - Mosnita Veche , Case de vanzare - Timis

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(