Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Somesu Cald

 De inchiriat
Inchiriez cabana LACUL SOMESUL CALD pentru diferite ocazi. Cabana are 10 locuri. Dotari: Living , bucatarie, bae, dormitoare total 5 paturi duble .. foisor dotat cu tot ce trebuie parcare acces la lac. internet ,televiziune Drumeti se pot face in zona , vara posibilitati plimbare cu barca , eventual pescuit. Mai multe detali la tel.

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 41
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Somesu Cald.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Somesu Cald. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Somesu Cald.

Este Somesu Cald zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Somesu Cald  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere casa Cluj, Somesu Cald - 600 EURO lunar Somesu Cald, Somesu Cald , jud. Cluj

Descopera Casa Dejeu , o locatie recent inaugurata ce isi asteapta cu drag oaspetii in Somesul Cald la 20 km de Cluj. Situata intr-o zona restransa cu peisaj absolut spectaculos, dotata cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat la munte, aici vei experimenta cu adevarat conectarea cu natura si vei fi alimentat cu toata energia de care ai nevoie. LOCATIA DISPUNE DE: -3 DORMITOARE ( PATURI MATRIMONIALE) -2 BAI CU CABINA DE DUS CU HIDROMASAJ -BUCATARIE COMPLET UTILATA -FOISOR INCHIS SOBA SI MINI BUCATARIE + APARAT DE CAFEA SI BOXA ACTIVA CU BT - TERASA CU MESE ,SEZLONGURI - CUPTOR PENTRU GRATARE SI BARBEQUE+SOBA CU CIAUN SI DISC -INTERNET DE MARE VITEZA CU WIFI -TV - PARCARE IN CURTE -LOC DE JOACA PENTRU COPII CU NISIP SI JUCARII Casa este situata chiar in marginea lacului si putem dispune la cerere de hidrobicicleta pentru plimbare pe lac si ATV 4x4 pentru plimbare in imprejurimi. Se poate vizita la 2 km manastirea Sf Vasile , barajul Tarnava, piatra Corbilor , piatra lui Lucaci etc. Toate acestea intr-un cadru de poveste!!! CAPACITATEA ESTE DE 8-10 PERSOANE (ACCEPTAM SI ANIMALE DE COMPANIE) Case de inchiriat - Somesu Cald , Case de inchiriat - Cluj

600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Somesu Cald  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Somesu Cald - 100000 EURO Somesu Cald, Somesu Cald , jud. Cluj

Oportunitate unica de achizitie! Persoana fizica ofer spre achizitie un teren intravilan de exceptie, situat in pitorescul Somesu Cald, comuna Gilau, Cluj. Acest teren se distinge prin pozitionarea sa privilegiata chiar la drumul principal si ofera o panorama spectaculoasa asupra lacului. Cu o deschidere generoasa de 29 de metri la drum, se asigura acces facil si comoditate. Drumul este asfaltat, iar alimentarea cu curent electric este disponibila la limita proprietatii. Proprietatea este ideala pentru diverse scopuri, inclusiv constructia unei case de vacanta, a unei pensiuni sau a unei zone de glamping. Sunt deschis la discutii despre schimb sau completare cu un imobil in Cluj-Napoca. Pretul este putin negociabil. Astept sa ma contactati pentru mai multe informatii. Terenuri - Somesu Cald , Terenuri - Cluj

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(