Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Mures, Reghin

 De inchiriat
Inchiriez cabana situata la doar 16 km de Reghin. Cabana este formata din 3 dormitoare spatioase si mobilate complet,fiecare prevazute cu baie proprie, TV, internet wifi, o sala de mese de 12 persoane si un salon rustic dotat cu semineu. Bucataria este dotata cu cuptor pe gaz, plita pe gaz, cuptor cu microunde, frigider, filtru de cafea si toata vesela necesara pentru o masa cu prietenii la munte. Nu este nevoie decat de voie buna. Curtea strejuita de pomi fructiferi la umbra carora va asteapta un foisor generos prevazut cu soba si cuptor pe lemne precum si un barbeque, inconjurat de trandafiri va face sa uitati de aglomeratia urbana si va umple de energie. Acest loc nu este o cabana obisnuita, este mai degraba un loc in care pe langa liniste si relaxare gasesti compania animalelor de curte printre care: ponei, oi, fazani, gaini etc. Activitati: -drumetii in natura pe jos sau cu trasura; -vizitarea Cetatii Gurghiului precum si a Castelului si Parcului dendrologic Rackoczi-Bornemisza; -vizitarea Manastirii ''Tuturor Sfintilor'' Casva; -practicarea pescuitului pe ape curgatoare si pe baltile amenajate in apropiere; -vizitarea Castelului Regal de Vanatoare din Lapusna situat la 40 de km. Daca toate acestea v-au trezit curiozitatea si sunteti dornici de noi experiente atunci nu mai ezitati si contactati-ne. Ne puteti gasi si pe facebook- Ferma de la Casva. Pentru mai multe informatii legate de tarif contactati-ne. Va asteptam!

Pe site din 12-06-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Reghin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Reghin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Reghin.

Este Reghin zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  hoteluri/pensiuni Mures, Reghin  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €

1800 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(