Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Maguri-Racatau

 De inchiriat
Inchiriez cabana la munte in satul Racatau(35 km de Cluj ,drum asfaltat) degrees Internet,Wi-fi,SmartTV.Netflix degrees La parter se afla locul de luat masa pentru turisti si livingul cu iesire in curte spre ciubarul cu umbrela pliabila. Bucataria care ofera libertatea clientului de a servi masa oricand.(masa,produse de curatenie,plita de gatit ,ustensile de bucatarie,frigider,cuptor cu microunde,fierbator apa,espressor,prajitor de paine ) Lenjeriile de pat ,tacamurile ,vesela le sunt asigurate clientilor cat si spatiul de depozitare in fiecare camera. Incalzirea se face cu ajutorul semineelor din sticla dispuse in majoritatea incaperilor(lemne taiate pentru fiecare semineu) , apa calda in baie si bucatarie este asigurata de boilerul electric. degrees 3 dormitoare generoase cu o capacitate de 10 persoane(locuri pentru dormit) In curtea cabanei sta la dispozitia clientilor in orice anotimp(mai ales iarna) ciubarul cu o capacitate de 10 persoane cu apa calda 37 degrees C sarata si dezinfectata. degrees Ceaun cu sobita incorporata si gratar degrees Baie cu hidromasaj degrees Sistem audio degrees Capacitatea cabanei este de 6 -11 persoane MAXIM Va punem la dispozitie biciclete ,iar In apropierea Cabanei se afla Terenul Sintetic de Fotbal/Volei. Pentru mai multe informatii accesati Pagina de Facebook:Cabana Desiree , https://www.facebook.com/CabanaDesire/ Tarifele sunt negociabile in functie de numarul de persoane si perioada de inchiriere!

Pe site din 19-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Maguri-Racatau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Maguri-Racatau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maguri-Racatau.

Este Maguri-Racatau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Maguri-Racatau  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Maguri-Racatau - 55000 EURO Maguri-Racatau, Maguri-Racatau , jud. Cluj

Vand casa si teren in comuna Maguri Racatau,sat Maguri.Zona frumoasa pentru cabana,acces la drumul principal,utilitati la 10 metri.Terenul are suprafata de 7500mp.Se poate discuta si parcelat.Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel 07******91 Terenuri - Maguri , Terenuri - Cluj

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(