Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Baisoara

 De inchiriat
Cabana Ovy este situata in satul Frasinet, com. Baisoara, jud. Cluj. Se inchiriaza pe Weekend si pretul afisat este pentru 2 nopti sau de luni pana joi. Cabana, cu o suprafata circa 175mp, dispune de o capacitate de cazare pentru 12 persoane,maxim 16 fiind structurata dupa cum urmeaza: Parter: suprafata aproximativ 45 mp, living si bucatarie complet utilata, si tv , baie cu cabina dus si bideu , un dormitor 30mp cu 2 paturi matrimoniale plus tv . Etaj 1: patru dormitoare Utilate cu tv fiecare , paturile fiind de 1.40 pe 2 , o baie comuna cu bideu si cabina dus . In curte exista un foisor inchis cu geamuri termopan , caldura in pardoseala , 2 canapele extensibile , tv Smart , o priveliste superba !!! Mai multe poze si video trimitem la cerere !!! Facilitatile constau in: - Sauna pentru 8 persoane Non stop - Ciubar pentru 8 persoane Non stop - Bucatarie utilata - TV , Internet peste tot - Sistem audio - Semineu - Gratar de curte , ceaun, cuptor pizza , protap - Curte de 1200 mp - Acces direct la rau , amplasarea proprietatii este una de basm cu acces rapid din strada principala . Obiective turistice: Cetatea Liteni Biserica de lemn din Magura Ierii Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din satul Buru, constructie 1860. Biserica de lemn „Sfanta Treime" din satul Cacova Ierii, constructie 1910. Biserica de lemn „Sfintii Trei Arhangheli" din satul Fagetu Ierii, constructie 1769. Biserica de lemn din Lungesti Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din satul Magura Ierii, constructie secolul al XVIII-lea, monument istoric. Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din satul Ocolisel, constructie 1852, monument istoric. Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli Mihaiil si Gavriil" din satul Surduc, constructie 1758, monument istoric. Biserica unitariana din satul Iara, constructie secolul al XIII-lea, monument istoric. Cetatea Liteni, constructie secolul al XIV-lea, monument istoric. Conacul „Beldi" din Iara, constructie secolul al XIX-lea, monument istoric. Conacul „Kemeny" din Iara, constructie secolul al XIX-lea, monument istoric. Conacul „Teleki" din Iara, constructie secolul al XIX-lea, monument istoric. Situl arheologic de la Iara (Epoca romana, Preistorie). Rezervatia naturala Cheile Runcului.

Pe site din 12-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Baisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Baisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baisoara.

Este Baisoara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Baisoara  - 23000 EURO Proprietar 23000 €

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Baisoara  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare casa Cluj, Baisoara - 48000 EURO Baisoara, Baisoara , jud. Cluj

Vand cabana situata langa Baisoara,Muntele Bocului.Aceasta este in regim de P+M compusa dintr-o bucatarie,4 camere,2 livinguri,2 terase mari una sus iar cealalta jos,o baie.Cabana se afla la o altitudine de 1700 metri in muntii Apuseni.De la asfalt se parcurge o distanta de 4-5 kilometrii prin padure pe drum forestier.Incalzire centrala pe lemne,apa potabila.Acesta este pentru iubitorii de natura care vor sa isi petreaca timpul in varful muntelui rupti total de agitatia cotidiana.Zona de cabane.Teren 250 de metri,la cerere curtea se poate extinde. Case de vanzare - Muntele Bocului , Case de vanzare - Cluj

48000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(