Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Iasi, Miroslava - 220 EURO lunar

220 €  De inchiriat
Inchiriez Apartament 1 camera 34 mp decomandat, utilat si mobilat zona Nicolina 1 etaj intermediar 3/4. Apartamentul dispune de centrala termica.

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 34 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Miroslava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Miroslava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Miroslava.

Este Miroslava zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Iasi, Miroslava  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Iasi, Miroslava - 500 EURO lunar Miroslava, Miroslava , jud. Iasi

Persoana fizica ofera la inchiriat un super apartament situat la 15 minute de centrul orasului, intr-un cartier rezidential linistit si curat. De-asemenea, apartamentul se afla la 7 minute de cel mai nou centru comercial din judet: Family Market - Miroslava. Transportul in comun : autobuz 23 (directia Pd. Ros / Miroslava) - 1 minut Magazine: Profi - 1 minut, La 2 Pasi - 3 minute, Lidl, Auchan - 7 minute Apartamentul este dotat cu: -Centrala proprie (Revizie facuta in ianuarie 2024) -Aer conditionat Beko - smart (Poate fi controlat prin aplicatie) -Filtru de apa electric Waterpia - situat in bucatarie -Masina de spalat vase -Masina de spalat cu uscator -Mobilier Mobexpert -Acces internet: fibra optica -Dressing spatios -Rulouri exterioare in ambele camere - reglare manuala -1 loc de parcare Pret: 500€/luna Se percepe o luna garantie. Pozitionarea apartamentului in ansamblul rezidential este una de invidiat. Atat camera de zi, cat si balconul sunt orientate catre spatiu verde, iar parcarea acestuia beneficiaza de bariera. (Telecomanda pentru bariera va fi oferita chiriasului, fara a i se percepe costuri suplimentare.) 2 camere - Iasi , 2 camere - Iasi

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(