Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Galati, Tecuci - 170000 EURO

170000 €  De vanzare
Spatiu comercial, magazin alimentar. Vand sau inchiriez spatiu comercial cu o suprafata totala de 250 mp, in care functioneaza un magazin alimentar pe o suprafata de aproximativ 60 mp, avem spatii de depozitare si in locatie este un salon pentru evenimente sau bar. Locatia are un vad comercial foarte bun si exista posibilitatea de a vinde locatie complet utilata. Spatiu este racordat la utilitati, apa, canalizare, gaz si se afla in cartier Nicolae Balcescu, Tecuci. Pentru cei interesati locatia poate fi si inchiriata. Pentru detalii tel 07******61 Birouri - Spatii comerciale - Tecuci , Birouri - Spatii comerciale - Galati

Pe site din 16-01-2024
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Tecuci.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Tecuci. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tecuci.

Este La Aviatie zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Galati, Tecuci  - 475000 EURO Proprietar 475000 €
Vanzare spatii comercial Galati, Tecuci - 475000 EURO La Aviatie, Tecuci , jud. Galati

De vanzare Capela mortuara + magazin pompe funebre, situat in Tecuci, vis-a-vis Cimitirul Eternitatea, la 10 m de intrarea principala, teren 1309 mp, cladire noua, nefolosita, utilitati: curent electric, apa curenta, canalizare, posibilitate gaz metan (stradal), capela detine 5 incaperi, 250 mp suprafata la sol, magazinul are 64 mp si terasa deservire capela 103 mp, cu lumanarar inclus si toalete, deschidere la strada 45 m, pret 475 000 Euro negociabil . Accept variante imobiliare sau plata esalonata , se acorda discount generos pentru plata integrala la semnarea contractului Birouri - Spatii comerciale - Tecuci , Birouri - Spatii comerciale - Galati

475000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(