Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera Rahova - 22.10.2015

250 €  De inchiriat
Garsoniera de 1 camere, situat la etajul 7 construit in anul 1986 in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 42 mp are 1 camere, bai: 1. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 10-12-2023
Vizualizari 105
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 42 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 7/8
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Rahova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Rahova  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Rahova - 600 EURO lunar Rahova, Posta

Studio localizat la etajul 3 intr-un bloc nou (finalizat in 2021), cu arhitectura moderna, regim de inaltime redus (3 etaje + mansarda) si finisaje premium. Ansamblul Catedral Residence se afla pe Strada Gheorghieni 34/34A, in centrul capitalei, in zona Marriott – 13 Septembrie – Palatul Parlamentului. Dotari si finisaje apartament: video-interfon, baie complet utilata (Marazzi / Ideal Standard), centrala termica Vaillant si instalatie de incalzire in pardoseala, pardoseala laminata Egger PRO clasa de rezistenta 32 (trafic comercial), ferestre Salamander Bluevolution 82, usi Pinum Sara Onda, prize si intrerupatoare Biticino. Fiecare scara dispune de un ascensor Schindler 3300 care faciliteaza accesul catre apartament si parcarea subterana. Ansamblul dispune si de un post de paza ce asigura siguranta locatarilor 24/24. Studio-ul este mobilat/utilat complet (inclusiv cuptor microunde si masina de spalat vase la bucatarie si masina de spalat rufe in baie), se inchiriaza utilat/dotat exact ca in poze. Aditional, se poate inchiria si un loc de parcare subteran. 2 camere - Sectorul 5 , 2 camere - Bucuresti

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Rahova  - 1300 EURO lunar Proprietar 1300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Rahova - 1300 EURO lunar Rahova, Dudu

Apartament 2 camere cu bucataria open space suprafata utila 43 m2 situat in str Orhideelor 9 Dudu-Chiajna. Este utilat si mobilat complet. Curat in bloc foarte linistit! Se inchiriaza cu contract pe minim 6 luni cu 1300lei/ luna si 1500 lei garantie 2 camere - Sectorul 5 , 2 camere - Bucuresti

1300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(