Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

NERVA TRAIAN, 10-15min metrou Timpuri Noi

350 €  De inchiriat
Garsoniera foarte curata. prima inchiriere, spatioasa, decomandata, et.6/8, renovata integral, ferestre termopan, usi interioare schimbate, cada cu hidromasaj, parchet, faianta, gresie, aer conditionat, usa metalica intrare. Mobilata si utilata complect, plita, cuptor, masina de spalat rufe, cuptor microunde, , hota, televizor, frigider, etc.... Str.Vlad Dracu, la aproximativ 10-15 min mers metrou Timpuri Noi, la 15 min mers Vitan Mall

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-07-2020
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 6/8
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Nerva Traian zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere apartament 3 camere Nerva Traian, Bucuresti Proprietar 700 €
Inchiriere apartament 3 camere Nerva Traian, Bucuresti Nerva Traian, Bucuresti

Apartament spatios si luminos, 3 camere 2 bai, 1 balcon, decomandat situat intr-un bloc reabilitat recent. Proaspat renovat, gresie, faianta, parchet, usi interioare Porta Doors Dispune de centrala de apartament noua, Mobilat complet (Mobexpert, Ikea, Kare) si utilat (frigider, cuptor electric, plita gaze, AC sufragerie, masina de spalat rufe)

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Nerva Traian  - 420 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 420 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Nerva Traian - 420 EURO lunar Nerva Traian, Bucuresti

Nerva Traian, in apropiere de metroul Timpuri Noi, apartament de 2 camere decomandat si spatios, situat stradal, cu vedere in spate. Apartamentul este complet renovat si amenajat modern, avand mobilier Mobexpert si electrocasnice de calitate Scara este curata si ingrijita. Distanta pana la metrou 5 min.

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Octavian Goga-Pasaj Marasesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 475 €
Octavian Goga-Pasaj Marasesti Nerva Traian, Bucuresti

O Goga- apartament cf 1 , decomandat , etaj 4/9 , cu vedere fata, paza permanenta si boxa la subsol Apartamentul este mobilat complet si utilat,renovat recent Apartamentul la prima inchiriere Inchiriere termen lung pentru chiriasi de calitate Exclus animale companie Contract Anaf Broker exclusiv,chei Marius Marcu 0737174779

475 €

   Apartament

Vezi Detalii
Goga-Marasesti,apartament modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 840 €
Goga-Marasesti,apartament modern Nerva Traian, Bucuresti

Detaliile fac diferenta! Pasaj Marasesti-O Goga, apartament 4 camere-transformat in 3, situat la etajul 7/9 cu vedere mixta, suprafata utila 100mp ,imobil impecabil cu paza permanenta. Apartamentul a fost renovat total in anul 2010-11 , totul nou schimbat ,mobilat si echipat modern. Structural,apartamentul a fost usor modificat rezultand un living open-27mp, doua bai, bucatarie inchisa,2( doua) dormitoare ,birou, balcon cu acces din living si birou (vezi planul dupa noua configuratie) Prima inchiriere Se inchiriaza pentru termen lung si chiriasi de calitate. Proprietarii isi rezerva dreptul de selectare a chiriasilor Pret 840euro ,incluzand taxe Anaf Detalii suplimentare,chei broker exclusiv Marius Marcu 0737174779

840 €

   Apartament

Vezi Detalii
Unirii-apartament LUX in vila, 147ml utili Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Unirii-apartament LUX in vila, 147ml utili Nerva Traian, Bucuresti

Bulevardul Unirii-Strada Avram Zenovie, in apropiere de Rond Alba Iulia-Zepter, apartament in vila superba construita in 2011,cu intrare separate si curte comuna.Apartamentul are o suprafata de 147mp utili, 3 dormitoare complet decomamdate, un living generos, 2 grupuri sanitare foarte generoase.Apartamentul dispune de un balcon in suprafata de 12mp,balcon ce poate fi folosit ca si terasa. Zona foarte linistita, loc de parcare in fata casei. Se accepta orice modalitate de plata. MERITA VAZUT!

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(