Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Bucuresti, Gara de Nord - 230 EURO lunar

230 €  De inchiriat
Inchiriez garsoniera cocheta, zona Gara de Nord - Bulevardul Gheorghe Duca. Zona linistita, nu foarte aglomerata. Locuri de parcare suficiente. 13 minute mers pe jos pana la Piata Victorie, 4 min Metrou Gara de Nord, conform Google Maps. Apartamentul are vedere catre curtea interioara a blocului, suprafata aprox. 25 m2. Complet utilata si renovata in luna August 2019(pereti, usi, sanitare). Bloc izolat termic.

Pe site din 16-10-2023
Vizualizari 139
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 25 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Gara de Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Gara de Nord  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Gara de Nord - 1200 EURO lunar Gara de Nord, Pipera

Ofer spre inchirere apartament LUX decomandat, superb, de trei camere, 2 bai, teresa, loc de parcare in subteran, aflat la prima inchiere in Cortina North, Pipera. Ansamblul rezidential este amplasat in zona de Nord a orasului si ofera multiple facilitati: piscina semi-olimpica, sala de sport, spatiu wellness, pista de alergare si spatii verzi. Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil cu structura 2S+P+10E, finalizat in 2023, dotat cu doua ascensoare si dispune de finisaje de lux: fatada ventilata Swisspear, tamplarie pvc Schuco cu geam tripan termoizolant, ceramica Porcelanosa, obiecte sanitare Daniel Rubinetterie, usa de intrare securizata Pinum, usi interioare Filomuro, aparate de aer conditionat SAMSUNG in fiecare camera, centrala termica proprie Ariston, videointerfon, mobila premium. 3 camere - Sectorul 6 , 3 camere - Bucuresti

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(