Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Cluj, Valea Ierii - 0 EURO lunar

 De inchiriat
Ofer cabana spre inchiriere in zona de munte. Cabana este situata intre Baisoara si Valea Ierii, la aproximativ 45 km de Cluj-Napoca, intr-o zona linistita, ideal pentru a te relaxa. Parter: -living spatios -bucatarie -baie Etaj 1: -hol -baie -3 dormitoare Etaj 2: - baie -3 dormitoare Cabana dispune de maxim 20 locuri de cazare. Se poate gati in bucatarie sau afara, unde aveti un loc special amenajat cu barbeque, cuptor, soba cu plita. Pretul este de 1500 lei pe weekend Pentru revelion pretul este de 6500 lei Pentru detalii puteti suna la telefon: 740 - arata telefon - 743 - arata telefon -

Pe site din 30-03-2023
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Valea Ierii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Valea Ierii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Ierii.

Este Valea Ierii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Valea Ierii  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa Cluj, Valea Ierii - 1000 EURO lunar Valea Ierii, Valea Ierii , jud. Cluj

Inchiriez cabana in zona valea Ierii la doar 20km de partia Buscat Ski Resort. Cabana este compartimentata astfel: Parter: living cu canapea extensibila, baie, bucatarie si 1 dormitor cu pat matrimonial Etaj: 2 paturi matrimoniale si 2 single Cabana dispune si de ciubar. Maxim 12 persoane Case de inchiriat - Cluj-Napoca , Case de inchiriat - Cluj

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(