Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Arges, Stefanesti - 550 EURO lunar

550 €  De inchiriat
Se ofera spre inchiriere o vila in Stefanesti situata la 2 km de pitesti si la 300 m de strada principala pe drum asfaltat. Vila dispune de curte cu verdeata si loc de parcare. Este compusa din living mare open-space, bucatarie si baie la parter si trei dormitoare la etaj ( unul din dormitare este micut si putin mobilat - poate fi amenajat si ca birou ). Este total mobilata si utilata ultramodern si dispunde de centrala termica proprie. Pretul poate fi usor negociabil pentru o familie serioasa pe termen lung. Se inchiriza cu 1 Octombrie , dar se poate vedea si rezerva oricand.

Pe site din 19-03-2023
Vizualizari 58
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Stefanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Stefanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stefanesti.

Este Stefanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Arges, Stefanesti  - 82700 EURO Proprietar 82700 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Stefanesti - 82700 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Elena Idita Casa Stefanesti, Arges Vand casa, parter inalt, Stefanesti ( caramida cu placa beton) Casa se vinde complet mobilata, apa retea, canalizare, gaz, fibra optica, camere supraveghere, aer conditionat( unul in living, celalalt terasa), lampi solare exterioare, gard viu minune- lateral stanga si dreapta suprafata mare, livada cu pomi fructiferi ( tineri si mai batrani) ciresi, peri, meri, piersic. Proprietatea este imprejmuita in totalitate cu gard, libera de sarcini, acte la zi. 3 camere, baie, bucatarie. Casa mai are beci 4/4 mp, terasa inchisa ( 6/4 mp) si amenajata (aer conditionat), patul, suprafata totala din acte 1210 mp. Pe acoperis sunt instalate 10 panouri fotovoltaice( fonduri proprii) si rezervor apa cu panouri solare. Instalatia electrica complet refacuta, centrala Viessmann cu calorifere triple(revizie la zi 19/03/2024). In pret sunt incluse amenajarile interioare si mobila, contractul de prosumator on grid si Orange( cu acordul preluarii contractului). Poze din interior doar persoanelor cu adevarat interesate si care isi doresc o casa la tara, dar amenajata modern si cu bun gust, cu lucruri de calitate. Rog seriozitate si intelegere! Pret negocialil 82.700€

82700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Arges, Stefanesti  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Arges, Stefanesti - 65000 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Serban Vand apartament cu 3 camere Ştefanesti Vand apartament cu 3 camere situat in Ştefanesti vis a vis de restaurant la CetateOpen space, la etajul 1, an constructie 2006, renovat complet in anul 2020.Mai multe detalii la telefon.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Arges, Stefanesti  - 46900 EURO Proprietar 46900 €
Vanzare garsoniera Arges, Stefanesti - 46900 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Marius Militaru Garsoniera bloc nou Garsoniera cu suprafata utila de 33 m2-toate utilitatile, centrala - interior modern- se accepta credit bancar-direct propietar

46900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Stefanesti  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Stefanesti - 10000 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Madalina Ghita teren de vanzare teren intravilan, suprafata 2127 m, fara utilitati, zona Stefanesti- Viisoara, pret 10000 EUR fix, acte la zi

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Stefanesti  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Stefanesti - 60000 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Reli Pirvu Teren de vanzare intravilan+extravilan,toate utilitatile la strada,Stefanesti, Jud Arges. Se vinde 1 bucata parcela cu toate utilitatile la strada( apa, gaze, canal , internet) 1046 metri patrati din care: 155 metri patrati intravilan si 891 extravilan cu deschidere la strada 8,13 m;Tin sa mentionez faptul ca zona este una linistita imprejmuita cu padure ;Teren potrivit pentru constructia unei cabane, oaza de liniste si relaxare;Terenul se afla in Valea Mare Podgoria, str Valea Popii Vale, Stefanesti, jud Arges.

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Stefanesti  - 83825 EURO Proprietar 83825 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Stefanesti - 83825 EURO Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Elena Vand teren edificabil Vand 1186mp teren la liziera padurii, Valea Mare Enculesti Stefanesti Arges.Pret negociabil.

83825 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(