Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Hunedoara, Simeria - 2200 EURO lunar

2200 €  De inchiriat
O superba casa de inchiriat doar pe termen lung! o superba casa in suprafata de 224 mp utili, constructie proprie finalizata 2021 teren in suprafata de 500 mp, situata intr-o zona linistita de case in Simeria, str. Ion slavici. Compartimentata astfel: - Parter 80 mp ( living+bucatarie+baie). - Mansarda 80 mp ( 3 dormitoare+dressing+ baie+2 balcoane). - Anexa 30 mp ( salon + dormitor). - Terasa vara acoperita 30 mp. - Camera centralei 15 mp. Facilitati: Sistem Alarma ( senzori wireless). Sistem supraveghere video exterior. Aer Conditionat (Tesla 20.000 btu). Instalatie picurare si irigare ( 200 mp gazon + plante ornamentale). Poarta principala automatizata. Incalzirea casei este prin pardoseala ( Centrala termica 30 kw Ariston Alteas One, temperatura ambientala se poate comanda prin internet de la distanta). Curte pavata 200 mp. Casa este izolata. Termopane Rehau. Usi Lemn Masiv. La finisajele locuintei sau folosit materiale de ceea mai inalta calitate astfel: ~Parter: Salon pardoseala granit, candelabre cristal,mobilier coltar + masa 8 scaune lemn masiv import Italia,tv oled lg 163 cm. Bucatarie pardoseala granit, candelabru cristal, mobila lemn masiv,electrocasnice ( cuptor + plita inductie Bosch, frigider+ combina frigorifica Samsung, masina cafea DeLonghi), blat mobila + chiuveta granit, masa + 4 scaune lemn. Baia cu dus placata granit, masina rufe + uscator AEG, scari etaj placate cu granit+ balustrada fier forjat. ~Etaj: 3 Dormitoare complet mobilate si balcon. Baie cu cada hidromasaj. ~Anexa cu salon + dormitor placata cu travertin si incalzire in pardoseala, coltar chesterfield velvet 3,5 x 3 m, tv Samsung 4K 189 cm, frigider vinuri,sistem audio Sony. ~Terasa exterioara placata cu travertin, baie, masa cu 10 scaune din ratan, tv Samsung 120 cm,frigider. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Contact direct cu proprietarul! In casa sau investit multi bani deoarece s-au folosit materiale si finisaje de calitate superioara, nu comparati cu imobile finisate si mobilate cu ceea mai slaba calitate! Case de inchiriat - Deva , Case de inchiriat - Hunedoara

Pe site din 01-12-2023
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 224 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Simeria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Simeria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Simeria.

Este Simeria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Hunedoara, Simeria  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere casa Hunedoara, Simeria - 650 EURO lunar Simeria, Simeria , jud. Hunedoara

Casa in Simeria,strada Biscariei, formata din 2 corpuri de casa,fiecare cu cate 150 de metri patrati,curte si gradina 1500 metri patrati. Primul corp de casa are 3 dormitoare,living-open-space,baie cu jacuzzi. Al doilea corp este format din living-open-space cu spatiu de bucatarie,baie cu cabina de dus,si un garaj pentru 2 masini. Accesul in living se poate face atat din garaj cat si direct din curte. Exista o pivnita de aproximativ 12 metri patrati, pentru depozitare. in curte exista 2 fantani arteziene, barbeque si o multime de pomi fructiferi in gradina. Casa dispune de toate utilitatile, incalzirea facandu-se pe gaz, existand 2 centrale termice, cate una pentru fiecare corp. Pret chirie 650 euro. Se percepe o chirie,o garantie. Sau se poate vinde la 250000 euro Case de inchiriat - Simeria , Case de inchiriat - Hunedoara

650 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(