Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Prahova, Cheia - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Ioana Casa in Cheia, Valea Stanii (Prahova) 60.000 euro sau schimb cu apartament 2 camere Bucuresti Casa 6 camere, hol, 2 bai, bucatarie, camara Suprafata constructie 100 mp Suprafata teren: 1200 mp Zona Cheia - Valea Stanii (Buzoianu), Prahova Deschidere 30 mp, lungime 40 mp An constructie 2005 Panouri fotovoltaice, alimentare apa: put subteran Unic proprietar Accesul este pe drum forestier accesibil auto la distanta de 10 km de DN1A. Intravilan, cadastru. Vecinatate Creasta Zaganu, Paraul Telejenel, Ciucas, Cheia OffRoad, Manastirea Suzana, Cabana Valea Stanii, Pastravarie. in vecinatate exista cabane si case de vacanta. Tel:0766424096 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 15-01-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1200 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cheia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cheia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cheia.

Este Cheia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Cheia  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Prahova, Cheia - 180000 EURO Cheia, Cheia , jud. Prahova

Casa in loc. Cheia/Prahova 4 dormitoare Parter deschis 2 bai Mansarda Semineu incalzire centrala cu butan gaz Teren 500 m2 sau 1000m2. 2 cai acces Aer curat. Peisaj superb. Case de vanzare - Cheia , Case de vanzare - Prahova

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Cheia  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Prahova, Cheia - 40000 EURO Cheia, Cheia , jud. Prahova

Parter vila compus din living 30 mp (se poate imparti in 2 camere), dormitor cu dressing, baie, bucatarie, hol, terasa, spatiu depozitare. Suprafata totala teren 800 mp, jumatate fiind aferenta apartamentului de vanzare. Utilitati: apa, canal, electricitate; Incalzire: semineu, soba teracota, electric (apa); An constructie: 1978, zidarie din BCA, acoperis nou (tabla). Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat (inclusiv masina spalat, frigider, masina tuns iarba). Tamplaria este din lemn (ferestre duble, insa nu sunt termopan, cu exceptia usii de la balcon). Pozitie superba, inconjurata doar de case de vacanta, posibilitate parcare masini in curte. Etajul apartine unei persoane din Bucuresti si este de asemenea folosit ca si casa de vacanta. Locuiesc in strainatate si prefer corespondenta prin email. Voi fi in tara la sfarsitul lunii iulie, cand se pot face vizionari. Case de vanzare - Cheia , Case de vanzare - Prahova

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(