Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 300 EURO lunar

300 €  De inchiriat
kovacs csaba Inchiriez garsoniera Zorilor Ofer spre inchiriere o garsoniera in cartierul Zorilor zona Golden Tulip, mobilata si utilata, cu suprafata de 26 de mp... garsoniera se afla intr-o zona foarte linistita la etajul 3/4 intr-un imobil foarte bine pozitionat cu acces spre statia de autobuz si magazin alimentar.. se inchiriaza doar pe termen lung...

Pe site din 17-09-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 26 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Cluj-Napoca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 400 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

nicu lup apartament cu o camera de inchiriat Apartamentul are 45 m2 , hol, baie, bucatarie, dormitor , balcon cu acces din bucatarie si camera , etaj 2 cladire Platinia , str Constanta colt cu Ploiesti .Este complet utilat si mobilat , ultracentral , aproape de mijloacele de transport in comun . Blocul este cu paza , interfon , aproape de hala agrolimentara Mihai Viteazul. La parterul blocului gasiti o cafenea si restaurant unde se serveste inclusiv mic dejun .Se inchiriaza pe termen lung si este destinat persoanelor care nu doresc sa foloseasca mijloace auto pentru a se deplasa in oras. Costurile de mentenanta sunt reduse , blocul fiind relativ nou , 2015 , construit din caramida si bine izolat.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Cluj, Cluj-Napoca  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Cluj-Napoca - 300 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Bogdan PF Inchiriez apartament 1 camera - 42mp- zona Kaufland -Calea Manastur Persoana fizica inchiriez apartament cu 1 camera - 42mp - zona Kaufland Manastur, recent renovat, mobilat, masina de spalat, combina frigorifica, aer conditionat, balcon, etaj 8 cu lift.Nu acceptam animale.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 299 EURO lunar Proprietar 299 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 299 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Milchis Ioan Dau spre inchiriere garsoniera in zona Expo Transilvania Dau spre inchiriere garsoniera in zona expo transilvania, Strada Dambovitei. Complet renovata garsoniera beneficieaza de centrala termica. Dispune de contorizare pentru gaze, apa, si electricitate. As dori seriozitate pe termen lung, fara animalute de companie. Se percepe o garantie de o chirie la semnarea contractului. Aproape de LID si Kaufland si de statiile de transport in comun. Mai multe detalii la telefon. Rog agentiile sa se abtina.

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 280 EURO lunar Proprietar 280 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 280 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

simionas adrian Ap. 1 camera Hasdeu Persoana fizica inchiriez apartament cu 1 camera pe termen lung si complet mobilat si utilat, in zona linistita si aproape de mijloacele de, la casa cu curte si terasa, pe str. Hasdeu, nr. 100, incepind cu 01.04.2024.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 330 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Calin Lorincz Dau in chirie apartament 2 camere Persoana fizica dau in chirie pe termen lung apartament 2 camere mobilat utilat etaj 3 aproape de mijloacele de transport in comun , disponibil imediat.

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 1200 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Valentina Selistean Inchiriez garoniera in Manastur Inchiriez garsoniera in Cluj, Manastur, zona Big, str. Mehedinti 30-32, parter. Mobilata, utilata, la 10 minute de statiile de autobuz (Big Minerva).Ocupabila din 10 aprilie. Chirie: 300 euro luna, plus garantia pentru o luna.

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 420 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Simona Ap. 1 camera Calea Turzii Cauti un loc pe care sa-l numesti acasa? Persoana fizica ofer spre inchiriere apartament luminos cu o camera, situat pe Calea Turzii (vis-a-vis) de OMW. Apartamentul se afla la 15 min de centrul orasului si este aproape de toate punctele de interes (statie de bus, supermarketuri, farmacii). in plus, patrupedul tau este bine-venit si el, intrucat apartamentul este pet friendly. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat incepand cu 1 Aprilie. Pentru mai multe informatii, iti stau la dispozitie la nr de telefon .

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 400 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Gelu Balog PF Inchiriez PF, Inchiriez apartament cu o camera, 28 mp, etajul 2 din 4, pe str. Muncitorilor, aproape de piata Cipariu.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 1200 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Bodea Garsoniera 11 mp, Gheorgheni inchiriez garsoniera confort 3 , strada Liviu Rebreanu, cartier Gheorgheni, aproape de Interservisan, parter, finisaje clasice

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 450 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Dorin Jichisan inchiriez apartament 2 camere inchiriez apartament doua camere decomandat ,in Manastur ,centrala proprie ,la.2.minute de statia de autobuz ,tramvai

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 1200 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Alex Inchiriez garsoniera pe Bulevardul Muncii Garsoniera se afla pe strada Bulevardul Muncii in apropiere de Universitatea Tehnica, in fata blocului este statie de autobuz. Gresie , faianta, lavabil, termopan, centrala termica, contorizare separata, masina de spalat automata, frigider cu congelator, aragaz. Se afla la 10 minute de mers la pas de Auchan, Iris, In fata blocului fiind statie de tramvai (liniile 100, 102) si autobuz (liniile 48, 50, 23, 26).Exista posibilitatea de a parca fara plata, fiind locuri de parcare in spatele blocului (primul venit, primul servit). Nu se accepta: animale de companie, persoane cu copil minor. Contract obligatoriu minim pe un an. Se percepe garantie 1000 lei . Imi rezerv dreptul de a selecta si refuza. Multumesc pt intelegere!CITITI CU ATENTIE! Garsoniera are nevoie de o curatenie... reimprospatare daca se doreste sa se faca de catre noul chirias se poate reduce o suma substantiala din prima chirie !Raspund doar la telefon.

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 450 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Flavia F inchiriez apartmant PF inchiriez apartament cu 2 dormitoare, living+ bucatarie, baie si balcon, et. 2 Calea Turzii (langa reprezentanta Audi) Pret: 450 Disponibil din 1 ianuarie, se poate rezerva si viziona mai repede Telefon:

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 760 EURO lunar Proprietar 760 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 760 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Pop Paul Cristian Nicolae Inchiriez Apartament Ultracentral Cluj-Napoca Oportunitate unica in Centrul Vechi. Inchiriem apartament cu 2 camere la etajul 1 in zona ultracentrala din Piata Mihai Viteazu.Proaspat finisat cu materiale naturale, moderne si energie magica: parchet din stejar natural, podea eleganta epoxidica alba.Cladirea este inconjurata de restaurante, cafenele, statii de autobuz. Muzee, Galerii de Arta, Farmacii. Catedrala, Opera, Teatrul, Parcul Central sunt toate la cativa pasi.Tot ce este mai bun pe care orasul le are de oferit este la usile tale.Centrala proprie Noua, Vaillant , nou finisat premium la prima inchiriere

760 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 610 EURO lunar Proprietar 610 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 610 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Rotar Raul Bogdan Apartament 2 camere bloc nou zona Iulius Mall Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere situat pe Strada Teodor Mihali nr 45 intr-un bloc nou, finalizat in anul 2023.Suprafata: 55mp plus 10mp terasa; Etajul 2.Compartimentarea este semidecomandata, astfel: dormitor cu iesire pe terasa, birou, multiple spatii de depozitare; bucatarie open space mobilata la comanda si utilata cu plita inductie, cuptor electric, hota si combina frigorifica incorporata; living open space cu iesire pe terasa, mobilat la comanda (multiple spatii de depozitare), coltar extensibil; baie cu dus walk in si masina de spalat cu uscator.Puncte de interes: Magazin Profi la parterul blocului; Universitatea FSEGA si Dimitrie Cantemir; Iulius Mall la 500 de m; Baza sportiva Gheorgheni 1.5km; Parcul Detunata 1.8km; Scoli si gradinite in imediata apropriete.Parcare subterana.Apartamentul este disponibil din data de 3 ianuarie

610 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 600 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Alina Proprietar, inchiriez apartament cu 2 dormitoare matrimoniale, zona Expo Transilvania. Proprietar, inchiriez apartament cu 2 dormitoare matrimoniale, zona Expo Transilvania.Apartamentul se afla la etaj intermediar, suprafata utila este de 65 mp + 8 mp balcon, compartimentarea interioara este de tip semidecomandat si compusa din : living openspace cu bucataria, 2 dormitoare matrimoniale, hol, baie dotata cu vana cu jacuzzi, balcon.Detine cetrala termica individuala, se inchiriaza complet mobilat si utilat!Nu se accepta animale de companie.Apartamentul este disponibil imediat.Pretul chiriei este de 600 E luna.Pt detalii suplimentare, contact sau vizionare, va rog sa imi scrieti in privat.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 600 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Cezar Inchiriez apartment 3 camere Inchiriez apartment 3 camere , cartier Gheorgheni , strada Meses , cea mai buna locatie din oras , 300 m distanta de Kaufland , Liedl , 800 m Iulius Mall , zona linistita , plina de verdeata . Pret 600 Eur .FARA AGENTII !!!

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 550 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ioana PF. inchiriez ap 3 cam Manastur Big PF. inchiriez ap. 3 camere in Manastur, zona Big. Ap.dispune de 3 camere, 2 bai si o bucatarie. Este recent renovat, mobilier si electrocasnice noi. Centrala termica proprie, taxe de bloc mici, luminos, calduros aproape de statia de autobuz, scoli si gradinite. Disponibil imediat.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 550 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

marius inchiriez apartament cu 3 camere Cluj-Napoca Oferim spre inchiriere apartament 3 camere ( 2 dormitoare +living), bucatarie utilata complet, hol, baie, balcon spatios, etaj 1, loc de parcare in complex privat situat in cartier Bulgaria intr-o zona extrem de linistita intre case. Se poate ajunge foarte usor la UTCN bulevardul Muncii, Piata Marasti, la aproximativ 10-15 minute de Kaufland si Auchan. Este la prima inchiriere. La cerere se poate completa dupa nevoia chiriasului. ( pana la momentul inchirierii va avea masa cu scaune si draperii). Pret usor negociabil doar cu contract pe perioada mare.( garantia mai mica).Pentru alte detalii va rog sa sunati.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 430 EURO lunar Proprietar 430 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 430 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

crisan Inchiriere apartament inchiriez apartament cu 2 camere la etajul 1, recent zugravit, pe strada Plopilor 24.

430 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 650 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Halauca Bogdan Inchiriez apartament Se inchiriaza apartament deosebit, cu 3 camere, situat in cartierul Bulgaria, la etajul 1, singur pe nivel. Apartamentul este la prima inchiriere, dispune de finisaje de inalta calitate, foarte luminos, cu balcon.Este compus din bucatarie si living, 2 dormitore, baie, loc de parcare, bloc securizat cu bariera de acces. Se inchiriaza la cheie, complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele noi. Pentru detalii .

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 1200 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Romulus Petrean Inchiriez garsoniera in Cluj Napoca Cluj Cluj-Napoca

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 350 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

SIMI Dau in chirie ap 1 camera conf I Dau in chirie ap 1 camera confort marit , mobilat, CT ,zona buna , parcare auto chirie 350 euro

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 650 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

DOLHA LAVINIA Apartament 2 camere I Mobilat si utilat I Zona centrala Oferim spre inchiriere un apartament cu doua camere situat in zona centrala a Clujului , renovat si mobilat recent. Ansamblul rezidential nou dispune de toate beneficile: acces limitat doar proprietarilor si chiriasilor, dotat cu poarta metalica la intrare, camere de supraveghere video in tot perimetrul ansamblului, parc de joaca pentru copii si spatiu verde ,interfon si bariera de acces , lift si un grup de informatii necesare pentru toti locatari ansamblului. Imobilul este situat intr-o zona de interes a Clujului in apropiere de toate punctele de interes ale orasului (8 minute de mers pe jos de Piata Muzeului , 5 minute de Piata Mihai Viteazul ,banci ,stati de transport in comun,facultati ) magazinele se afla la parterul imobilului. Apartamentul este situat la parter in curtea interioara ferit de galagie si accesul pitonal . Dispune de o suprafata de 50 metri patrati ,compartimentat astfel: living plus bucatarie,dormitor,hol,baie,dressing plus balcon.Utilat si dotat cu tot strictul necesar!

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 600 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Mirela Velcherean inchiriez apartament cu 2 camere in Cluj Apartament cu 2 camere in Cluj Napoca, Mobilat modern, utilat, balcon, parcare. Telefon

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 320 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ioana rosca Inchiriez Inchiriez apartament cu o camera in suprafata de 30m2 dotat si utilat cu centrala de apartament la etaj1 pe strada Taberei Manastur aproape de mijloacele de transport in comun disponibil imediat.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 500 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Crina Corchis Ap de inchiriat , 2 camere inchiriez ap cu 2 camere, renovat in anul 2022, electrocasnice noi , inca in garantie.Este situat in spate la BIG Manastur.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 310 EURO lunar Proprietar 310 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 310 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Liviu Crisan Pf, inchiriez apartament langa Metro cu suprafata de 52 mp Ap este compus din bucatarie cu living,dormitor,baie hol si terasa.

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 380 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ionut Apartament 2 camere de inchiriat, zona Parcul Feroviarilor Persoana fizica inchiriez apartament cu 2 camere decomandate la casa, in curte cu proprietarul, este in zona Parcul Feroviarilor. Apartamentul detine: o camera cu pat matrimonial, o camera cu canapea extensibila , o baie, un hol si o camara. Contoarele sunt separate. Mobilat si utilat cu tot necesarul.Este liber de la 1 aprilie 2024. Dorim un cuplu sau 2 fete.Exclus animale companie si agentii imobiliare.

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 899 EURO lunar Proprietar 899 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 899 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Razvan Muresan inchiriez apartament Wast City Tower Persoana fizica inchiriez apartament in zona Manastur in blocul West City Tower:Apartamentul are suprafata utila este de 49 mp, la care se adauga balcon de 2-3 mp. Acesta este semidecomandat: camera, bucatarie, baie, hol si balcon.Este situat la etajul 13 cu orientare spre nord, est, vest.An finalizare constructie 2022.Apartamentul este finisat si utilat cu un design modern si functional, dormitorul este utilat cu un pat confortabil si un dulap mare si incapator. Livingul este spatios si bine iluminat natural, cu mobilier nou. Bucataria este echipata cu electrocasnice moderne si dispune de spatiu generos pentru gatit si depozitare. Baia eleganta are finisaje de calitate si dotari convenabile, creand o atmosfera relaxanta. in ansamblu, acest apartament este un loc perfect pentru a trai si a lucra, oferind toate facilitatile necesare traiului de zi cu zi.Parcarea este subterana si are acces cu liftul.Faclitati: Vivo Mall, Cora, statie autobuz, sali de fitnes, magazine si altele.

899 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Cluj, Cluj-Napoca  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament Cluj, Cluj-Napoca - 300 EURO lunar Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ildiko Mezei inchiriez apartament 2 camere Floresti inchiriez apartament 2 camere in com Floresti jud Cluj pe str Stejarului mobilat utilat format din living cu bucatarie open space, dormitor, baie, balcon, parcare.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(