Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Ilfov, Buftea - 3500 EURO lunar

3500 €  De inchiriat
Invita-ti prietenii si hai la distractie pe pontonul lacului Buftea in locatia GRADINA BUFTEA! Locatia noastra gazduieste atat petreceri restranse, cat si petreceri cu peste 100 de invitati: - clipuri video; - sedinte foto; - aniversari; - majorate; - petreceri de mot/turta; - majorate; - petrecerea burlacilor/ burlacitelor; - botezuri/ cununii; - petreceri tematice; - petreceri pentru copii; - petreceri in gradina; - serbari; - cursuri, seminarii, workshop-uri; Punem la dispozitie o curte generoasa de 2000 mp impartita in 3 zone: - Zona de gradina care este amenajata cu mobilier de gradina, loc de joaca pentru copii, bar, teren de volei si zone de relaxare. - Zona de barbeque amenajata cu gratar, chiuveta, mese cocktail si zone de relaxare. - Pontonul cu o capacitate de 120 de persoane amenajat mese, scaune si foisor. Casa dispune de living spatios cu canapele extensibile, zona de lounge-bar (pupitru de DJ, frigider, mese si scaune) si doua bai. Gradina Buftea este o locatie intima pe malul lacului Buftea si este ideala pentru relaxare si distractie. Va asteptam intr-un loc de vis! Case de inchiriat - Buftea , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 23
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 164 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Buftea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Buftea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buftea.

Este Buftea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  4 camere Ilfov, Buftea  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere casa 4 camere Ilfov, Buftea - 2500 EURO lunar Buftea, Buftea , jud. Ilfov

Buftea, S.U. 400 mp, curte 1500 mp, 4 cam., mobilata, utilata, direct prop. Vila cu piscina de inchiriat una dintre cele mai frumoase vile din Romania vila stil mediteranian. compus din 4 dormitoare, 1 living de 100 mp, 3 bai, mobilat inclusiv Mobexpert, 4 AC,

2500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(