Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 2 camere Bucuresti, Lacul Morii - 700 EURO lunar

700 €  De inchiriat
Dormitor mobilat si bucatarie open space total utilata cu aragaz,combina frigorifica ,masina de spalat rufe. Cablu tv ,gaze,apa curenta. Curte si gradina . Chiria 700 lei plus garantia. Cei interesati sa sune la 0727347589 sau sa lase mesaj cu nr tel. Valabil pentru max 2 persoane cel mult cu un copil.

Pe site din 05-05-2021
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Lacul Morii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Lacul Morii  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere casa Bucuresti, Lacul Morii - 450 EURO lunar Lacul Morii, Bucuresti

Proprietar,singur in curte,intrare unica, inchiriez casa cu 2 camere si curte de 150 m, pe str Cernisoara, sect. 6, aproape de Lacul Morii, strada linistita,cu sens unic,cu supermarketuri in apropiere. Locuinta este mobilata si utilata cu centrala termica(Vailant) pe gaz, hota electrica,cuptor cu microunde,(masina de spalat,aragaz cu cuptor, frigider si aer conditionat,sunt noi) are baie cu dus, hol mare si bucatarie mobilata. Casa este izolata termic, are geamuri termopan,dispune de 2 televizoare LCD, este conectata la internet si tv prin cablu in reteaua DIGI. Locuinta dispune de debara,pivnita, dependinte pentru depozitare,robinet in curte,loc de parcare in curte si in fata portii.Nu accept animale de companie. Se inchiriaza pe termen lung(cel putin 1 an),EXCLUS AGENTIILE IMOBILIARE!!! Se percepe garantie 1+1 luna in avans. Va rog cititi anuntul in intregime si cu atentie, nu deranjati inutil! Case de inchiriat - Sectorul 6 , Case de inchiriat - Bucuresti

450 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(