Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Ghencea - 900 EURO lunar

900 €  De inchiriat
PROPRIETAR. Ofer spre inchiriere vila 3 camere (p+1) Parter:bucatarie open space,living si grup sanitar Etaj: 3 dormitoare,holnsi baie. Bucataria este complet mobilata si utilata. Dormitoarele sunt mobilate. Baia are in dotare cada tip jacuzzi si bideu. Vila este construita cu sistem Amvic. Acest sistem ofera o izolatie cu 30%-50%mai buna ca oricare alta izolatie,un comfort in plus pe timp de iarna si vara. Ferestrele sunt pvc cu geam termopan. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de centrala proprie,costurile de intretinere fiind mici. Dormitoarele au podea din parchet,iar restul fiind gresie. Curtea este pavata si poate oferi un loc de parcare,sau se poate parca si in fata portilor. Casa a fost renovata recent (2019),complet mobilata si utilata. Dotari:apa,canalizare,gaz,curent,cablu tv,usa metalica. Acces rapid la mijloacele de transport din zona.(139,91,96).La 10 minute de bulevardul Ghencea si Drumul Sarii. Este ideal ca spatiu de locuit . Caut persoane linistete,preferabil o famile sau 3 studenti. Se solicita chiria pe 1 luna in avans ca Garantie. PRET 900euro/LUNA. EXCLUS AGENTI IMOBILARI SI AGENTII IMOBILIARE. PT MAI MULTE DETALII: 721 - arata telefon - : 761 - arata telefon -

Pe site din 12-01-2024
Vizualizari 67
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Ghencea  - 990 EURO lunar Proprietar 990 €
Inchiriere casa Bucuresti, Ghencea - 990 EURO lunar Ghencea, Bucuresti

Sprivac Razvan Casa complet mobilata si utilata P+1+M Inchiriez vila contruita in 2016 in zona Ghencea Drumul Cooperativei, mai exact pe strada Ursa Mica 33, complex Perpetum Residence, Sector 5, toate utilitatile, Stb 185 , metrou Raul Doamnei la 15 min de mers pe jos.- Parter:Living, bucatarie inchisa, grup sanitar, bucatarie cu iesire in gradina- Etaj:Doua dormitoare si o baie- Mansarda open space- Curte 30mp- Parcare in fata casei- Contorizare individuala- Complex inchis- Asfalt, centrala proprie pe gaz, curent, canalizare, iluminat stradal- Mobilata si utilata complet

990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(