Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

vila Ficusului Nord Barbu Vacarescu

2400 €  De inchiriat
Vila superba cu 3 etaje in suprafata utila de 280 mp, finalizata in anul 2005. Este situata pe un teren cu suprafata de 600 mp, amplasat in zona Baneasa. Locuinta dispune de 4 bai si 7 camere din care doua matrimoniale. Aceasta este mobilata si utilata cu bun gust. Aceasta se prezinta impecabil si dispune de aer conditionat, alarma, 2 centrale termice, cablaj date, trepte marmura, balustrade inox, curent trifazic, CCTV, curte 280mp, parcare in curte, pretabil pentru locuit,clinica, birouri,afterschool, gradinita etc... zona superba

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 121
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 300 m2
Suprafata utila: 270 m2
Suprafata teren: 500 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /3
Camere: 7
Front stradal: 5 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Baneasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere vila individuala 7 camere, 860 mp teren Agentie - 0 comision - exclusivitate 3100 €
Inchiriere vila individuala 7 camere, 860 mp teren Baneasa, Bucuresti

Va prezentam o vila exclusiva situata intr-o zona selecta, ce reprezinta o oportunitate unica de inchiriere, ideala atat pentru rezidenta, cat si pentru investitie. Aceasta vila dispune de o serie de caracteristici de exceptie Localizare de prestigiu: Vila este situata intr-o zona deosebit de exclusiva, cunoscuta pentru linistea si siguranta sa, oferind totodata acces rapid la facilitati esentiale precum scoli, magazine, centre comerciale si transport public. Suprafata teren: Proprietatea se intinde pe un teren generos de 862 metri patrati, oferind suficient spatiu pentru gradina si relaxare in aer liber. Suprafata utila impresionanta: Vila dispune de o suprafata utila totala de 390 metri patrati, distribuiti pe un regim de inaltime P+1E+M, oferind suficient spatiu pentru a va bucura de fiecare aspect al locuintei cu stil si confort. Finisaje premium: Toate finisajele din aceasta vila sunt de inalta calitate. Designul interior este elegant si rafinat, folosind materiale de lux si detalii fine pentru a crea un ambient sofisticat. Mobilata si utilata: Vila se vinde nemobilata sau, la cerere complet mobilata si utilata, ceea ce inseamna ca va puteti muta pur si simplu si sa va bucurati de confortul si luxul oferit de aceasta proprietate extraordinara. Potential de investitie: Datorita dimensiunii si amplasarii sale strategice, aceasta vila reprezinta o oportunitate excelenta pentru investitori interesati sa o transforme intr-o scoala privata, gradinita sau alta institutie educationala. Costuri mici de intretinere: Aceasta vila beneficiaza de caracteristici moderne de eficienta energetica, reducand semnificativ costurile de intretinere lunar. Aceasta proprietate ofera nu numai un confort deosebit, dar si o oportunitate de investitie intr-o zona de prestigiu, cu toate facilitatile necesare la indemana. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Aceasta vila este o investitie de exceptie pentru cei care cauta ceva cu adevarat special si versatil. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

3100 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(