Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 4 camere Covasna, Targu Secuiesc - 254 EURO lunar

254 €  De inchiriat
De inchiriat bloc cu 4 camere la parter Adresa: Str. Margaretei nr.7 bl.11 sc.B ap.3 4 camere, 3 wc-uri, 1 bucatarie, 1 camara, 1 balcon inchis Suprafata totala utila este de 87mp. Dotari: Sistem de alarma proprie Izolat din exterior Izolat din interior Izolat din pivnita Geamuri termopan Interfon Și in timpul zilei sunt multe locuri de parcari gratuite in jurul blocului. Deoarece apartamentul este izolat complet, factura de gaz lunar este foarte mic. Chiria lunara: 1200ron + utilitati (gaz, curent electric, apa, etc.). Se inchiriaza doar pentru firme pe termen lung (minim 3 ani). Apartamentul o sa fie liber incepand cu 1 iulie 2019. Mai multe informatii pe numarul de telefon 767 - arata telefon - .

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 87 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Targu Secuiesc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Targu Secuiesc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu Secuiesc.

Este Targu Secuiesc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Covasna, Targu Secuiesc  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere apartament Covasna, Targu Secuiesc - 850 EURO lunar Targu Secuiesc, Targu Secuiesc , jud. Covasna

Jozef Kosztandi De inchiriat - apartament 2 camere Apartament 2 camere de inchiriat - Scara linistita, curata si ingrijitaLocatie - Targul secuiesc - vizavi de sectia de politie - zona centralaIn proximitatea scarii de bloc se gasesc magazine cu necesare, parc, gradinita, biserica, scoalaPretul chiriei este de 850 ron luna + 2 luni garantieCentrala termica nouaPartial MobilatBaie + Bucatarie + Dormitor mobilateBloc construit din caramida - grosime 45 cm - izolat termic ( termopan + interior )LocatieBetlehem Gabor nr 27 - Bl1 - ScA - Ap10

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(