Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu

2000 €  De inchiriat
EFR UPGRADE IMOBILIARE va prezinta spre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat situat la parter inalt intr-un imobil finalizat in 1907, in imobil P+2, zona Centru Vechi - Universitate - Cismigiu. Acest apartament a fost mobilat si utilat pentru destinatie activitate medicala, dar se poate desfasura si alta activitate sau se preteaza si pentru locuit in zona ultracentrala vis a vis de parcul Cismigiu. Apartamentul a fost modernizat prin inlocuirea tuturor instalatiilor sanitare, de incalzire si electrice, prin finisarea cu materiale moderne si prin inlocuirea tuturor traseelor de conducte aferente tuturor utilitatilor atat pe spatiile comune in imobil cat si in curte. Este prevazut cu centrala proprie, sistem de alarma si aer conditionat cu aparat in fiecare camera si are intrare separata. Are o suprafata de 149 mp utili (cu camere de 28, 24 18 si 18 mp si hol primire 16mp), cu o compartimentare decomandata, formata din living, 3 dormitoare, bucatarie, hol, doua bai si dependinte. Exista varianta de acces in curte cu masina... Se doreste inchirierea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru vizionari si detalii va stam la dispozitie.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-12-2019
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 149 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 22/2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Cismigiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Cladire monument Piatra Neamt cu business Agentie - 0 comision - exclusivitate 675000 €
Cladire monument Piatra Neamt cu business Cismigiu, Bucuresti

Va oferim o cladire monument categoria B, in centrul municipiului Piatra Neamt, renovata complet in 2014 si care in prezent functioneaza ca restaurant de lux. Cladirea are 400 mp plus o terasa de 140 mp. 1400 mp de teren. Cladirea este pe persoana fizica. Pentru detalii sunati la 0735.000.600

675000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
APARTAMENT IMPRESIONANT CU TERASE SPRE PARCUL CISMIGIU! Agentie - 0 comision - exclusivitate 167000 €
APARTAMENT IMPRESIONANT CU TERASE SPRE PARCUL CISMIGIU! Cismigiu, Bucuresti

APARTAMENT IMPRESIONANT CU TERASE SPRE PARCUL CISMIGIU! Zona verde, minunata, recunoscuta pentru obiectivele de recreere si invatamant: Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, Colegiul Sfantul Sava, Parcul Cismigiu, Ateneul Roman, Conservatorul, Sala Palatului. Apartament elegant, intr-un bloc cu iesire directa in Parcul Cismigiu. Interior impresionant, luminos, bucatarie mobilata si utilata complet, camere inalte, living impresionant cu semineu funcțional si 2 terase mari cu vedere in parc perfecte pentru recreere. Telefon: 0756.880.880

167000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vânzare casă S+P+1+M, renovată, Mircea Vulcănescu - Cişmigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 345000 €
Vânzare casă S+P+1+M, renovată, Mircea Vulcănescu - Cişmigiu Cismigiu, Bucuresti

Sincron Imobiliare vă propune spre vânzare o casă pe strada Mircea Vulcănescu la 6 minute de mers pe jos de Parcul Cişmigiu şi 10-12 minute de Piaţa Romană. Casa este construită în 1930, a fost renovată complet în 2009 atât la exterior cât şi la interior şi are următoarele îmbunătăţiri: instalaţii electrică, sanitară, uşi, ferestre, parchet schimbate, tot atunci s-a amenajat mansarda. O altă renovare parţială a avut loc în 2018. Imobilul este compus din 3 corpuri de case, aflate într-o curte care, deşi comună este delimitată prin gard pentru fiecare dintre proprietari Suprafaţa totală este de 187 mp iar cea utilă este de 180 mp. Casa este compusă din subsol de 20 mp unde este situată centrala termică individuală, parter unde găsim un living spaţios, bucătăria şi o toaletă de serviciu, etaj cu 2 dormitoare generoase dintre care unul cu balcon, o cameră ce poate fi folosită ca dressing sau birou şi o baie. La mansardă sunt 2 camere şi o baie. acoperişul a fost schimbat în 2008 şi deţine 2 ferestre tip Velux. Vecinii sunt civilizaţi iar curtea imobilului verde şi liniştită reprezintă o adevărată oază de relaxare în centrul oraşului. Parcul Cişmigiu sau Piaţa Romană sunt uşor accesibile, la fel şi Piaţa Victoriei sau Gara de Nord. Documentele necesare vânzării sunt pregătite, proprietatea este disponibilă imediat iar comisionul pentru cumpărător este 0%. Dacă această ofertă vă stârneşte interesul vă stăm la dispoziţie cu orice informaţie suplimentară. Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar care are un potențial cumpărător, îi punem la dispoziție toate informațiile.

345000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
CISMIGIU - Bld. Schitu Magureanu, apartament 2 camere 90 mp. etaj 5/7 Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
CISMIGIU - Bld. Schitu Magureanu, apartament 2 camere 90 mp. etaj 5/7 Cismigiu, Bucuresti

CISMIGIU – Bld. Schitu Magureanu, vanzare apartament exceptional, personalizat, in suprafata totala utila de 90 mp. compus din 2 camere de locuit si dependinte ( living 41 mp. ) cu 2 grupuri sanitare, plus 1 boxa la subsolul imobilului in suprafata utila de 4,42 mp. situat la etajul 5/7 in bloc constructie 1950 . FINISAJE si DOTARI: gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan si centrala proprie. Imobilul bloc, este situat in zona Ultra Centrala a Mun. Bucuresti, in imediata vecinatate a Parcului Cismigiu, intre Bld. Regina Elisabeta si Str. Stirbei Voda, cu vedere exceptionala spre Parcul Cismigiu si panorama deosebita spre Palatul Parlamentului (Casa Poporului) si Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc .

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cismigiu Temisana apartament 3 camere constructie noua Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Cismigiu Temisana apartament 3 camere constructie noua Cismigiu, Bucuresti

Cismigiu Radiodifuziune str. Temisana , constructie 2000 , etaj 2, apartament 3 camere , decomandate , suprafata 103 mp , centrala proprie , cadastru , intabulare , liber. Ideal firma sau locuit.

200000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cismigiu-apartament modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Cismigiu-apartament modern Cismigiu, Bucuresti

Cismigiu ,apartament situat la etajul 8/9 al unui imobil deosebit, construit in anul 1962 realilitat termic,fara risc seismic sau urgenta,lift nou si monitorizare video, aflat la iesirea din parcul Cismigiu. Renovare totala,recenta cu bun gust si materiale de calitate. Apartamentul este extrem de lumios,intim,prietenos si confera o priveliste superba asupra Gradinii Cismigiu. Pretul, 110.000euro include bucataria mobilata si utilata Plata cash la pretul listat Detalii broker Marius Marcu

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cismigiu Kogalniceanu, amenajat, semimobilat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Cismigiu Kogalniceanu, amenajat, semimobilat, liber Cismigiu, Bucuresti

Aoartament deosebit situat intr-un imobil interbelic, cu plafoane inalte si spatii generoase. Apartamentul este complet amenajat, partial mobilat si utilat iar accesul catre metrou si parc este facil. Comision: 2% din valoarea de tranzactionare..

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă cocheta de vânzare în zona Sala Palatului Agentie - 0 comision - exclusivitate 349000 €
Vilă cocheta de vânzare în zona Sala Palatului Cismigiu, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare vila S+P+1+M - amplasata in vecinatatea Catedralei SF.Iosif, Calea Victoriei. SE POATE ACHIZITIONA SI PENTRU DEZVOLTARE INVESTITIE IN CENTRUL CAPITALEI. Dispune de o suprafata utila de 238 mp, amprenta 125mp si teren 200 mp. Compartimentare : Subsol - crama,Parter : Living, dinning, bucatarie,birou, grup sanitar, camera tehnica - Etaj 1: doua dormitoare, grup sanitar,un dressing si 2 terase- Mansarda - 1 dormitor, 1 living si 1 grup sanitar.Beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, mobilier lux, bransata la toate utilitatile. Vila se vinde complet mobilata si utilata si poseda tamplarie exterioara tip termopan PVC Salamander Blue Evolution, geam tripan Low E, usi interioare Pinum, obiecte sanitare gama lux, instalatii electrice separate curenti tari, curenti slabi, prize cablu, telefon, TV in toate camerele. Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam contactati brokerul.

349000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cismigiu-Nuntiatura Apostolica, S+P+3+M, 1600 mpsingur curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500000 €
Cismigiu-Nuntiatura Apostolica, S+P+3+M, 1600 mpsingur curte Cismigiu, Bucuresti

Imobil S+P+3+M situat langa Parcul Cismigiuu, aproape de intersectia strazilor Schitu Magureanu si Stirbei Voda. Este format din 8 apartamente, o mansarda si un subsol generos. Sunt necesare lucrari de consolidare si finisare. Imobilul se afla in zona protejata si nu poate fi extins foarte mult.

1500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cismigiu-apartament modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 11000 €
Cismigiu-apartament modern Cismigiu, Bucuresti

Cismigiu ,apartament situat la etajul 8/9 al unui imobil construit in anul 1962 realilitat termic,fara risc seismic sau urgenta,lift nou si monitorizare video. Renovare totala,recenta cu bun gust si materiale de calitate. Apartamentul este extrem de lumios,intim,prietenos si confera o priveliste superba asupra Gradinii Cismigiu. Pretul, 110.000euro include bucataria mobilata si utilata Plata cash la pretul listat Detalii broker Marius Marcu

11000 €

   Apartament

Vezi Detalii
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 2350 €
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere - Vad Comercial zona Cismigiu Cismigiu, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va prezinta spre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat situat la parter inalt intr-un imobil finalizat in 1907, in imobil P+2, zona Centru Vechi - Universitate - Cismigiu. Acest apartament a fost mobilat si utilat pentru destinatie activitate medicala, dar se poate desfasura si alta activitate sau se preteaza si pentru locuit in zona ultracentrala vis a vis de parcul Cismigiu. Apartamentul a fost modernizat prin inlocuirea tuturor instalatiilor sanitare, de incalzire si electrice, prin finisarea cu materiale moderne si prin inlocuirea tuturor traseelor de conducte aferente tuturor utilitatilor atat pe spatiile comune in imobil cat si in curte. Este prevazut cu centrala proprie, sistem de alarma si aer conditionat cu aparat in fiecare camera si are intrare separata. Are o suprafata de 149 mp utili (cu camere de 28, 24 18 si 18 mp si hol primire 16mp), cu o compartimentare decomandata, formata din living, 3 dormitoare, bucatarie, hol, doua bai si dependinte. Exista varianta de acces in curte cu masina... Se doreste inchirierea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru vizionari si detalii va stam la dispozitie.

2350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cismigiu Kogalniceanu, comp,et amenajat si utilat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Cismigiu Kogalniceanu, comp,et amenajat si utilat, liber Cismigiu, Bucuresti

Aoartament deosebit situat intr-un imobil interbelic, cu plafoane inalte si spatoo generoase. Apartamentul este complet amenajat, mobilat si utilat iar accesul catre metrou si parc este facil. Comision: 50% din valoarea unei chirii lunare.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Cismigiu -Stirbei Voda - mobila la cerere Agentie - 0 comision - exclusivitate 390 €
Apartament 2 camere - Cismigiu -Stirbei Voda - mobila la cerere Cismigiu, Bucuresti

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 50 mp este oferita spre vanzare / inchiriere pretabil ca spatiu de birouri sau de locuit la parter din p+ 1 al unei case/vile construit in anul 1941 in zona Cismigiu Stirbei Voda / Luigi Cazzavilan, la 30 de metri de ambasada Macedoniei, decomandat cu doua intrari , cu un mic spatiu de depozitat ,bucatarie utilata complet. Imobilul, este confort 1, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric termoficare aer conditionat internet cablu.

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă cocheta de vânzare în zona Sala Palatului Agentie - 0 comision - exclusivitate 349000 €
Vilă cocheta de vânzare în zona Sala Palatului Cismigiu, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare vila S+P+1+M - amplasata in vecinatatea Catedralei SF.Iosif, Calea Victoriei. SE POATE ACHIZITIONA SI PENTRU DEZVOLTARE INVESTITIE IN CENTRUL CAPITALEI. Dispune de o suprafata utila de 238 mp, amprenta 125mp si teren 200 mp. Compartimentare : Subsol - crama,Parter : Living, dinning, bucatarie,birou, grup sanitar, camera tehnica - Etaj 1: doua dormitoare, grup sanitar,un dressing si 2 terase- Mansarda - 1 dormitor, 1 living si 1 grup sanitar.Beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, mobilier lux, bransata la toate utilitatile. Vila se vinde complet mobilata si utilata si poseda tamplarie exterioara tip termopan PVC Salamander Blue Evolution, geam tripan Low E, usi interioare Pinum, obiecte sanitare gama lux, instalatii electrice separate curenti tari, curenti slabi, prize cablu, telefon, TV in toate camerele. Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam contactati brokerul.

349000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cismigiu-Nuntiatura Apostolica, S+P+3+M, 1600 mpsingur curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500000 €
Cismigiu-Nuntiatura Apostolica, S+P+3+M, 1600 mpsingur curte Cismigiu, Bucuresti

Imobil S+P+3+M situat langa Parcul Cismigiuu, aproape de intersectia strazilor Schitu Magureanu si Stirbei Voda. Este format din 8 apartamente, o mansarda si un subsol generos. Sunt necesare lucrari de consolidare si finisare. Imobilul se afla in zona protejata si nu poate fi extins foarte mult.

1500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
APARTAMENT DECOMANDAT, CU PANORAMA SUPERBA IN PARCUL CISMIGIU! Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
APARTAMENT DECOMANDAT, CU PANORAMA SUPERBA IN PARCUL CISMIGIU! Cismigiu, Bucuresti

APARTAMENT DECOMANDAT, CU PANORAMA SUPERBA IN PARCUL CISMIGIU! Zona verde, minunata, recunoscuta pentru obiectivele de recreere si invatamant :Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, Colegiul Sfantul Sava, Parcul Cismigiu, Ateneul Roman, Conservatorul, Sala Palatului. Apartament cochet, intr-un bloc pozitionat chiar langa intrarea in Parcul Cismigiu si Colegiul Lazar, perfect pentru cei doresc liniste si pozitie ultracentrala. Interior cu un farmec aparte, luminos, mobilat modern, Ikea, utilat complet Telefon: 0756.880.880

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
CALEA VICTORIEI - PIATA REVOLUTIEI, BLOC MUZICA, APARTAMENT LA PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
CALEA VICTORIEI - PIATA REVOLUTIEI, BLOC MUZICA, APARTAMENT LA PRIMA INCHIRIERE! Cismigiu, Bucuresti

CALEA VICTORIEI - PIATA REVOLUTIEI, BLOC MUZICA, APARTAMENT LA PRIMA INCHIRIERE! Pozitie privilegiata intr- o zona de prestigiu, recunoscuta pentru obiectivele de invatamant si recreere: Ateneul Roman, Conservator, Universitate, Parcul Cismigiu, Facultatea de Drept, Opera Nationala. Apartament luminos, intr-un bloc solid, fara risc seismic, pentru cei ce doresc sa locuiasca ultracental, intr-o zona verde. Interior renovat, living spatios, 2 dormitoare mobilate nou, spatii de depozitare, mobilat si utilat complet. Telefon: 0756.880.880

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cismigiu - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cismigiu - 46000 EURO Cismigiu, Bucuresti

Propietar vand garsoniera dubla,42 mp,etaj 2,deschidere pe str. Popa Tatu nr.78, ziar Bursa .Amplasata intr-o zona ultracentrala, la o mica distanta de Piata Victoriei ,Calea Victoriei, Piata Romana.,Parc Cismigiu , Gara De Nord, Garsoniera se afla intr-unul dintre imobilele interbelice,frumos pozitionata cu deschidere spre str. Popa Tatu. Asa cum se poate vedea din prezentare/releveu, are o compartimentare excelenta , fiind compusa din doua camere, una la intrare 7 mp respectiv livingul 22 mp, baie&wc 4 mp, bucatarie 5 mp, hol 4,5 mp. Un avantaj il constituie faptul ca este montata centrala termica proprie, astfel exista autonomie din punct de vedere al termoficarii si al apei calde, costurile fiind diminuate si controlabile in mare masura. Acesta garsoniera va ofera o amplasare excelenta intr-o zona ultracentrala,iar dupa cateva renovari va poate oferii confortul vietii moderne intr-o zona care pastreaza amprenta perioadei interbelice. Fiind amplasat intr-o zona foarte buna/ ultracentral, cu acces la punctele de interes social, cultural, precum scoli, gradinite, banci, muzee, metrou, spitale. Avand in vedere oferta mica de imobile in zona , ofertele la vanzare sau inchiriere sunt foarte rare. Blocul este construit in 1940 si consolidat dupa 1977, are grad seismic 2 datorita vechimei acestuia , Blocul se prezinta intr-o stare foarte buna fiind intretinut si renovat periodic . Pretul zonei per mp este 1640 eur / mp ,pt imobile vechi iar pt cele noi depaseste 2400eur/ mp, in cazul garsonierei propuse inseamna in jur de 65600 eur , aceasta garsoniera . Pentru ca are un gr seismic ,2 si necesita renovare am decis sa vand garsoniera la pretul acesta de 46.000 eur, adica 1095 eru / mp . Orice negociere sub pretul de 1000 eur/ mp este inutila , vorbim de zona ultracentrala . .Ideal investitie Tel Contact 774 - arata telefon -

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament Bucuresti, Cismigiu - 240000 EURO Proprietar 240000 €
Vanzare apartament Bucuresti, Cismigiu - 240000 EURO Cismigiu, Bucuresti

Brezoianu, Cismigiu Cismigiu, 144 mp, amenajat, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, et. 3/8, constructie 1938 fara bulina (bloc consolidat in 1977) cadastru, intabulare. Ultracentral- Cismigiu,la intrare in parcul Cismigiu,Intrarea Rigas ,cu vedere la parc,vanzare apartament 4 camere pe hol locuibil suprafata utila 125mp,suprafata utila cu balcoane133mp,boxa si camera serviciu la subsol s.t 144 mp ,et3/8.Apartamentul este renovat,parchet lemn masiv gresie ,faianta,centrala termica.Pozitie deosebita,chiar la intrarea in parc,are balcon cu vedere in Cismigiu,constructia este din 1938,blocul a fost consolidat in 1977,exista documente nu are risc seismic.Ideal resedinta.

240000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament Bucuresti, Cismigiu - 0 EURO Proprietar
Vanzare apartament Bucuresti, Cismigiu - 0 EURO Cismigiu, Bucuresti

Sala Palatului, la intrarea in Parcul Cismigiu, vand apartament 2 camere, mobilat lux,

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Cismigiu - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Cismigiu - 450 EURO lunar Cismigiu, Bucuresti

Bloc izolat termic, et. 7/9, renovat, mobilat modern si cochet, utilat complet, g,f,p,t,um, splendida panorama PARC CISMIGIU, posibilitati parcare, metrou Universitate (5 min.) sau Izvor (10 min.), multiple statii STB pe o raza de 200 m, un supermarket se gaseste chiar la 3 minute de mers pe jos. Rog telefonati numai intre orele 12-24. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cismigiu - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cismigiu - 89000 EURO Cismigiu, Bucuresti

**anunt proprietar** Apartament 2 camere, decomandat, este situat la 5 / 8, an constructie - 1965, suprafata utila - 47 mp - decomandat - pozitionarea stradala; - repartitoare, intretinere economica, fara risc seismic; - renovat pentru AirBnb - utilat/amenajat Se vinde cu contul de AirBnb: https://www.airbnb.com/rooms/35595376 - 12 review-uri de 5 stele - venituri lunare de aproximativ 1000 euro - vechime cont ~4 luni Se da mobilat/utilat/cu seturi de lenjerii/tacamuri/etc Distante de mers: 1 minut pe jos pana la Parcul Cismigiu 2 minute pe jos pana la Sala Palatului 4 minute pe jos pana la Calea Victoriei 6 minute pe jos pana la Universitate La 2-3 minute de mers: Mega Image, restaurante, club Control, McDonalds, etc Zona excelenta, fara zgomot, vecini buni, locuri de parcare Colaborez cu agentii

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cismigiu - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cismigiu - 400 EURO lunar Cismigiu, Bucuresti

Apartament 2 camere situat langa parcul Cismigiu si Sala Palatului la doar 7 min de metrou Universitatii. Apartamentul este 0amenajat, complet mobilat, si utilat, beneficiaza de aer conditionat, centrala termica proprie, intretinerea este minimala. Balcon stradal, Mega image in vecinatate. Nu acceptam animale de companie.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cismigiu - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cismigiu - 45000 EURO Cismigiu, Bucuresti

Vand garsoniera la 3 min de Cismigiu si 7 min de centrul vechi, 34 mp ,parter inalt cu gratii la geam, centrala proprie, gresie, faianta, proaspat zugravit. bloc finalizat 1938. exclus intermediari. tel 0723655925 Confort: 1 , Numar nivele: 8 , Suprafata utila: 34,0 m2, Numar camere: 1 , Numar bai: 1 , Etaj: parter , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1938 , Incalzire: centrala proprie ,

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 460 mp Bucuresti, Cismigiu - 370000 EURO Proprietar 370000 €
Vanzare terenuri constructii 460 mp Bucuresti, Cismigiu - 370000 EURO Cismigiu, Bucuresti

Teren 460m Strada Berzei Ideal investitie! Deschidere la strada 18m + 19,5m (calcan casa) Locatie CENTRALA ideala la 5 minute de Parcul Cismigiu si 10 minute de Piata Victoriei. POT max=60%, CUT max 2,5 -pentru cladire P+5 Regim de inaltime medie-mare cu accente de peste 45m, cu regim de construire continuu sau discontinuu NEGOCIABIL

370000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(