Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Suceava, Suceava - 370 EURO lunar

370 €  De inchiriat
Apartament in zona 0 a Sucevei cu 3 camere, recent renovat si mobilat cu electrocasnice noi de lux(masina de spalat, 3 aere conditionate, plasma, frigider,centrala etc)seif, usa antiefractie blindata, mobilier nou. Are vedere din toate camerele la esplanada, inclusiv bucataria.

Pe site din 06-03-2023
Vizualizari 49
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Suceava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Suceava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suceava.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Suceava, Suceava  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere apartament Suceava, Suceava - 700 EURO lunar Ultracentral, Suceava , jud. Suceava

Anca garsoniera zona ultracentrala Suceava Suceava Ultracentral

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Suceava, Suceava  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Suceava, Suceava - 1100 EURO lunar Ultracentral, Suceava , jud. Suceava

EMAIL: [email protected] Centru Chirie Ap 2 camere pe Str Stefan cel Mare in blocul cu Ing Bank chirie lunara 220 Euro sau 1100 Lei Pentru mai multe detalii va rog sa imi scrieti email pe adresa mea: aurel73p @ gmail .com (scris fara spatii) Chirie 220 EURO /luna (fix) si doresc chiria in avans pe 3 luni (660 EURO) fara o alta garantie Din momentul in care va mutati nu o sa platiti primele 3 luni de zile deoarece ati platit in avans la etajul 2 din 4 pe Str. Stefan cel Mare in blocul cu Ing Bank, are: centrala pe gaze, canapea extensibila, cablu tv, internet, aragaz frigider, masina spalat Sunt propietar, persoana fizica si nu sunt interesat de intermediari sau agenti imobiliari Vederea este in spatele blocului, deci nu este problema cu galagia sau praful.

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Suceava, Suceava  - 340 EURO lunar Proprietar 340 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Suceava, Suceava - 340 EURO lunar Ultracentral, Suceava , jud. Suceava

Inchiriez pe perioada lunga apartament 3 camere, ultracentral, semidecomandat cu centrala termica, termopan. Apartamentul este complet mobilat si utilat, chiar modern. Bucataria este dotata cu electrocasnicele necesare. Exista centrala termica si veti avea costuri reduse iarna si apa calda tot timpul. 340 E / luna plus garantie. Sunati. zero sapte patru opt opt sase cinci unu zero noua. Mesajele scrise nu se primesc. Vind garaj situat in zona Tatarasi, Suceava. Constructie din zidarie cu suprafata de 22 mp, intabulat, are curent electric. Canalul si apa sint la usa garajului. Are si o camera in spate. Pret 9800 Euro. Sunati .zero sapte patru opt opt sase cinci unu zero noua. Sunati, Mesajele scrise nu se primesc! Vezi si celelalte anunturi ale mele. 3 camere - Suceava , 3 camere - Suceava

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Suceava, Suceava  - 220 EURO lunar Proprietar 220 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Suceava, Suceava - 220 EURO lunar Ultracentral, Suceava , jud. Suceava

EMAIL: [email protected] Centru Chirie Ap 2 camere pe Str Stefan cel Mare in blocul cu Ing Bank Pentru mai multe detalii va rog sa imi scrieti email pe adresa mea: aurel73p @ gmail .com (scris fara spatii) Chirie 220 EURO /luna (fix) si doresc chiria in avans pe 3 luni (660 EURO) fara o alta garantie Din momentul in care va mutati nu o sa platiti primele 3 luni de zile deoarece ati platit in avans la etajul 2 din 4 pe Str. Stefan cel Mare in blocul cu Ing Bank, are: centrala pe gaze, canapea extensibila, cablu tv, internet, aragaz frigider, masina spalat Sunt propietar, persoana fizica si nu sunt interesat de intermediari sau agenti imobiliari Vederea este in spatele blocului, deci nu este problema cu galagia sau praful.

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Suceava, Suceava  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere apartament Suceava, Suceava - 150 EURO lunar Ultracentral, Suceava , jud. Suceava

Mihai Scutariu Inchiriere garsoniera (apartament) in regim hotelier OFER SPRE INCHIRIERE GARSONIERA (APARTAMENT) IN REGIM HOTELIER ULTRACENTRAL: ET 1: 50MP: DORMITOR:: BUCATARIE: 2BAI: 2BALCOANE: MOBILAT SI DOTAT CORESPUNZATOR: pret 35 EURO NEGOCIABIL

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(