Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Pipera - 750 EURO lunar

750 €  De inchiriat
Apartament 2 camere cu vedere la lac, mobilat si utilat, zona de N Ofer spre inchiriere un apartament de 2 camere cu vedere la lac, mobilat si utilat, situat in partea de nord a Bucurestiului, in Complexul Rezidential exclusivist “La Gloire Parc du Lac”. Apartamentul este situat in cadrul La Gloire Parc du Lac, complex rezidential boutique, finalizat in aprilie 2020 ce se afla in inima naturii, chiar pe malul lacului Valea Saulei, in zona Baneasa /Pipera, avand o pozitie exceptionala, in imediata vecinatate cu Aleea Privighetorilor si Gradina Zoologica, in cartier de vile linistit, sigur si foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucurestiului (Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, Academia de Politie, Jollie Ville). Apartamentul de 2 camere are o suprafata de 60 m2 la care se adauga o terasa de 15 m2 cu vedere la lac. Mobilierul este nou. Fiind ales cu mult bun gust, reuseste sa ofere apartamentului un aer foarte modern si primitor. Rezidenta beneficiaza de centrala de apartament si incalzire prin pardoseala pentru un plus de confort. Apartamentul se poate inchiria in una din urmatoarele variante: - 750 euro - 850 euro cu loc de parcare subteran Telefon 07*******65 2 camere - Voluntari , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 17-11-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Pipera.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Pipera. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pipera.

Este Iancu Nicolae zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ilfov, Pipera  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Pipera - 650 EURO lunar Iancu Nicolae, Pipera , jud. Ilfov

Apartament bloc nou 2 camere, zona Iancu Nicolae (Pipera), decomandat, mobilat si utilat, electrocasnice de bucatarie, AC in fiecare camera, masina de spalat, TV , router wifi, etc. Suprafata utila totala 75 mp, etaj 1/2, finisaje de calitate, gresie, faianta, parchet, termopane aluminiu Schüco, un loc de parcare privat in curte, Se afla in vecinatatea complexului Diamond Residence, intr-o zona foarte linistita si cu mult spatiu verde La mai putin de 5 minute se afla mai multe gradinite, scoli si centre medicale private precum si supermarketuri. (Scoala Americana, Scoala Britanica, Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, Atlantis Gym, Mega Image, Lidl, etc.) In spatele blocului la 50 de metri se afla padurea Baneasa La 5 minute de mers cu masina de rondul OMV Pipera Mijloace de trasnport in comun: 445 (2-3 min)- pentru destinatia Metrou Pipera (durata calatoriei este de aprox 15 min pana la metrou in cursul saptamanii); 301 (5-7 min)- pentru destinatia Victoriei - Piata Romana; 167 (5-7 min)- pentru destinatia Metrou Pipera - Zona Tei 2 camere - Voluntari , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(