Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Mures, Chiheru de Sus - 300 EURO lunar

300 €  De inchiriat
Dau in chirie ap cu 3 camere in 7 noiembrie linga gara mica pe str marasti confort 1, izolat cu consum foarte mic pe timp de iarna .Nemobilat la 300 euro cu mobila la 400 euro

Pe site din 09-02-2023
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Chiheru de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Chiheru de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chiheru de Sus.

Este Chiheru de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Mures, Chiheru de Sus  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere casa Mures, Chiheru de Sus - 1200 EURO lunar Chiheru de Sus, Chiheru de Sus , jud. Mures

akgunhakan25 casa inchiriat cabana apartament 1lunar Tg.mures 27km !Sovata 16km !! campu Cetatii 8.5km!!Salina praid 30 kmCasa 120 mp 2 etaj!Curte mare(1000 mp ) parcare (2 masina) in curte si sosea betonat (50mp)Teren basket (60mp)Teren futbol (40mp)TenisTeresa copil (35mp)Teresa gratar ( 35mp)Teresa hinta (30mp)55 copaci (fructe)160 buc trandafir :))Curte pavaj(intrare casa curte gratar si copil teresa pavaj)Bucaterie 1.) (dulap noua) 2.) parcet 3 .gresieFrigider .cupor. microundeBaie noua . (12mp)cabine dus )Masina spalat boiler BoilerDormitorul  noua (40mp)2 paturi1tv1dolap Sufragerie noua (30mp)2 patur (extenspl)1 tvformat din 3 camere, baie si living ,suprafata teresa langa dormitor 120 mpformat din bucatarie, camara, hol si baie, suprafata gardul curtii este facut noua ! geamuri de termopan  exterior alb /interior. Wenge exter,usile din interior sunt noi ,de lemn wenge chiheru de sus no1b

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(