Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 3 camere Unirii, Bucuresti

650 €  De inchiriat
Nu sunt interesat sa lucrez cu agentii imobiliare. Ofer spre inchiriere apartament cu trei camere, doua bai si doua balcoane pe strada Matei Basarab la zece minute de mers pe jos de statia de metrou Unirii si 15 minute de Centrul Vechi. Ca reper, apartamentul este situat intre Primaria Sectorului 3 si intersectia cu strada Traian la etajul 3/4 al unui bloc finalizat in anul 1998. Apartamentul este complet mobilat si utilat. A fost renovat in urma cu aproximativ 5 ani. Este foarte bine luminat natural. Printre altele, apartamentul este dotat cu: televizor, frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, aer conditionat, filtru de apa (nu trebuie sa carati apa plata 3 etaje), aspirator, apometre (nu sunt folosite deoarece nu a fost nevoie), termostate la calorifere. Sunt disponibil la telefon 0735155640 sau 0752884986.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 334
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


COMISION 0% - Apartament cu 3 camere Bd. Unirii - Tribunalul Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
COMISION 0% - Apartament cu 3 camere Bd. Unirii - Tribunalul Bucuresti Unirii, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta disponibil pentru inchiriere, un minunat apartament cu 3 camere situat pe Bd. Unirii, in apropierea Bibliotecii Nationale si Union Plaza, situat la etajul 5 al unui bloc construit in anii 1990. Apartamentul este orientat catre Sud, beneficiind astfel de lumina din abundanta, calda si placuta in interior. Privelistea este deschisa, tipic urbana catre bulevard. Trotuarele bulevardului Unirii sunt largi si amenajate cu spatii de relaxare, potrivite pentru promenada. Interiorul apartamentului beneficiaza de imbunatatiri recente, precum parchet nou, gresie, igienizare proaspata si mobilier nou in living. Zona de living este deschisa cu bucataria și dining-ul, locul perfect pentru a petrece momente impreuna cu familia si prietenii. Fiind amplasat in zona centrala, veti fi la cativa pasi de toate facilitatile necesare, precum magazine, restaurante, cafenele și multe altele. Este locul perfect pentru a va simti ca acasa si care va ofera posibilitatea de a ajunge rapid oriunde va doriti. Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest apartament, contactati-ne!

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(