Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Pascani - 221000 EURO

221000 €  De vanzare
Cristi De vanzare casa parter, 183 mp construiti, anexa 24 mp + terasa acoperita De vanzare casa parter, 183 mp construiti, anexa 24 mp + terasa acoperita in Pascani, zona deal, strada asfaltata (aerodrom) racordata la toate utilitatile, teren 780 mp.- casa prezinta 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, dressing, hol, vestibul, camera tehnica;materiale utilizate: caramida Bks, izolatie ext. 10 cm (cu tencuiala exterioara), 20 cm pod (peste placa beton), parchet lemn triplu stratificat 14mm, tamplarie exterioara ADF 92 mm (52 mm sticla), tamplarie interioara lemn masiv, tabla bilka (grande mate), aparataj electric Bticino, radiatoare aluminiu Romstal, sistem supraveghere video, gard fier forjat, curte amenajata.Se vinde partial mobilat: 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie (+ electrocasnice), dressing.- anexa din caramida Bks, tabla bilka (mate), lambriu lemn masiv.Pret: 221000 euro

Pe site din 13-03-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 207 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pascani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pascani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pascani.

Este Pascani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 155000 EURO Proprietar 155000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 155000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Gospodarie cu front stradal judetean, casa si 1000 mp+500 mp. Fantana noua, forata in anul 2021. Casa este izolata exterior si are ferestre termopan. Necesita reabilitare la interior. Locatia are o pozitia facila, 20 min fata de Orasul Pascani, situata in Bucovina Mica. Case de vanzare - Uda , Case de vanzare - Iasi

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 100000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Radu Stefan Casa de vanzare aerodrom Iasi Pascani

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 85000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Alexandru Proprietate Pascani(Lunca Pascani) Suprafata de teren intravilan, 5500mp cu urmatoarele constructii:casa,trei camere si dependinte construita din caramida,acoperita cu tabla, suprafata construita 65 mp; casa+anexa,construita din boltari,acoperita cu dranita,suprafata construita 44 mp;anexa construita din boltari,acoperita cu placi de azbociment, suprafata 75 mp;garaj,construit din boltari, suprafata 37 mp; gard din beton,pavele,livada, vita de vie, constructie pentru pasari si animale. Casele si anexele au fiecare soba de teracota/centrala,sunt mobilate.Proprietatea este bransata la toate utilitatile,apa,energie,gaz. Imobilele si terenul sunt toate intabulate.Pret:85.000 euro.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Iasi, Pascani  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 3 camere Iasi, Pascani - 80000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Oana Panaitescu Vand casa in orasul Pascani Iasi Pascani

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 145000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Ciritel Alexandra-Andreea Vanzare vila Pascani Vanzare casa, in Pascani, in apropiere de Spitalul Municipal. Se regaseste un ansamblu de constructii, dintre care:1) Casa principala, cu regim de de inaltime parter +1 etaj, cu o suprafata totala construita la sol de 146 mp. Aceasta este compartimentata in 4 camere, o baie, bucatarie, doua spatii de depozitare, trei holuri, si doua intrari separate in casa. 2) Foisor inchis (care se poate deschide vara prin demontarea cu usurinta a gemurilor) cu aragaz si cuptor, in care te poti bucura de activitati culinare si de relaxare, de aprox. 14mp.3) Anexa destinate utilitatilor, cu o zona tip spalatorie destinata spalarii si uscarii rufelor, unde se afla centrala proprie, si pot pastra extra frigidere, ori unelte de lucru, de aprox 22mp.4) Doua camere de depozitare, una din ele avand un beci subteran care poate fi folosit ca si crama5) Curte interioare unde se pot parca doua masini6) Cele din urma, dar poate cele mai frumoase aspecte, o gradina cu gazon, brazi argintii, arbusti exotici, pini, tuia si inca o gradina separata cu flori care infloresc pe sezoane, astfel te vei bucura de diversitate in toate anotimpurile; vie care se poate fructifica anual prin productie de vin.Suprafata totala a gradinilor si curtii este de 564 mp. Locuinta impresionanta, anexele si camerele de depozitoare cu functionalitate multipla, beciul, gradinile si curtea interioara, alcatuiesc o oaza de liniste, intr-o zona linistita, cu vecini cumsecade si prietenosi. Tinand cont de pozitia geografica, dimensiunile proprietatii si ale terenurilor, comunitatea strazii, aceasta proprietate poate fi fructificata si din punct de vedere investitional in foarte multe forme de activitate: medical, educational, recreational, etc. Casa se ofera complet mobilata, utilata, se vinde cu toate utilajele necesarii ingrijinirii gradinilor (masina de tuns iarba, scari exterioare, etc), incalzitor terasa, mese exterioare si scaune din terasa, balansoar etc, cum se vede in poze. Proprietar, mai multe detalii la numerele de telefon afisateCerem si rugam seriozitate.

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 65000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

neculai.chiriac Casa de vanzare Pascani Iasi Pascani

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Pascani  - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare casa Iasi, Pascani - 210000 EURO Pascani, Pascani , jud. Iasi

Cristi De vanzare casa parter, 183 mp construiti, anexa 24 mp + terasa acoperita Iasi Pascani

210000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(