Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Navodari - 76500 EURO

76500 €  De vanzare
Apartament cu 2 camere, tabara Navodari (Mamaia Sat) , 71mp. Se vinde apartament cu 2 camere cu o suprafata totala de 71.1mp dintre care 54.1 suprafata utila si 17mp terasa. Acesta a fost finalizat in anul 2020, cumparat in 2021 si locuit pana in ianuarie 2023. Toate actele sunt in regula, utilitati, contracte cu furnizori fiind pregatit in totalitate pentru locuit. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui bloc cu 5 etaje fiind amplasat la o distanta de 750m de plaja (9 minute de mers pe jos sau 3 minute cu masina) nefiind necesara deplasarea cu masina in cazul in care voribim despre sezonul estival. Acesta este localizat pe strada A6 numarul 3, vis-a-vis de Hotel Dedal. Apartamentul dispune de centrala pe gaze smart controlul facandu-se cu ajutorul telefonului, valabil de asemenea si pentru sistemul de climatizare cu aer conditionat. Totul este in perfecta stare de functionare. In ceea ce priveste electrocasnicele prezente in poze, proprietarul poate decide daca le doreste sau nu, ele fiind inca in perioada de garantie. Bucataria este inchisa, asadar imobilul nu este cu living open space. Va stau la dispozitie in situatia in care doriti mai multe poze sau daca aveti intrebari si m-as bucura sa aruncati un ochi in persoana. Pretul este negociabil. Numere de telefon 07************** 2 2 camere - Navodari , 2 camere - Constanta

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 54 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Navodari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Navodari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari.

Este Tabara Navodari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Navodari  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Navodari - 65000 EURO Tabara Navodari, Navodari , jud. Constanta

- Apartament 2 camere supraf. utila 69,59 mp - Loc de parcare inclus - Pret pentru stadiul " la alb " - Apartament situat la etajul 1/5 - Locatia : Str. T12 - tabara Navodari - Utilitati : Gaze naturale, apa, canalizare , energie electrica 2 camere - Navodari Tabara , 2 camere - Constanta

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(