Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
Veronica Constantinescu inchiriez apartament la casa Sibiu Sibiu

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 49 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Sibiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Sibiu, Sibiu  - 990 EURO lunar Proprietar 990 €
Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 990 EURO lunar Sibiu, Sibiu , jud. Sibiu

Casa luminoasa, curata, moderna, cu loc de parcare, disponibila imediat in Bavaria Park, Sibiu. Cartier sigur, linistit. Vedere spectaculoasa spre Muntii Fagaras. Casa are 2 dormitoare, un birou, sufragerie mare cu loc de luat masa, bucatarie spatioasa separata, 2 bai. Este proaspat zugravita, are mobilier si electrocasnice de calitate. Gradina este compacta, situata in spatele casei, cu terasa pentru gratar. Parcarea privata, este pavata si situata in fata casei, pe o strada cul de sac. Vecini foarte buni. Casa este complet mobilata si utilata. Disponibila pentru a fi inchiriata imediat pe termen lung. ... To rent immediately: bright, clean, modern house, with parking space, in Bavaria Park, Sibiu. Safe, quiet neighborhood, 2 bedrooms, one office, large dining/ lounge, spacious separate kitchen, 2 bathrooms. Freshly painted, high quality furniture and appliances. Compact rear garden with barbecue terrace. Paved private parking in front of the house in a secluded cul de sac. Spectacular views of Fagaras Mountains. Horse riding school nearby. Fully furnished, clean and modern. Available immediately for long term rent. Case de inchiriat - Bungard , Case de inchiriat - Sibiu

990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Sibiu, Sibiu  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 3000 EURO lunar Sibiu, Sibiu , jud. Sibiu

Mircea Casa de Vanzare / inchiriat Vand/ Inchiriez Casa in Sibiu zona foarte buna (Str.Stefan cel Mare),compusa din 2 imobile avand curte comuna. Primul imobil este compus din 3 camere,hol,bucatarie si 2 bai cu o suprafata totala de 98mp. Al doilea imobil ,P+E+M are 9 camere spatioase,3 bai,bucatarie plus spatiu la subsol si o suprafata totala de 290mp.Ambele imobile tocmai au fost renovate. Fara agentii imobiliare va rog!

3000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Sibiu, Sibiu  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 850 EURO lunar Sibiu, Sibiu , jud. Sibiu

Emanuel Galea camera de inchiriat cu taxe incluse ,Inchiriez incepand cu data de 18 martie sau mai repede, in functie de dorinte, o camera la casa, cu intrare separata, cu acces la baie si bucararie. Camera este exact cum se vede in poze (cu exceptia faptului ca s au pus alte perdele) +inca o masa mai mica. Pretul include absolut toate taxele!!!! Acces internet. Primesc elevi, studenti, angajati.

850 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Sibiu, Sibiu  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa Sibiu, Sibiu - 1000 EURO lunar Sibiu, Sibiu , jud. Sibiu

Inchiriez cabana ,constructie noua compusa din 9 dormitoare triple cu bai proprii ,living de 140 m2,bucatarie ,terasa ,loc pentru gratar si ceaun ...cabana este la 10 km de Sibiu intr-o zona linistita fara vecini in jur ...pentru mai multe detalii la numarul de tel 07******30 nu raspund la mesaje pe Olx Case de inchiriat - Sibiu , Case de inchiriat - Sibiu

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(