Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Salaj - 254 EURO lunar

254 €  De inchiriat
DISPONIBIL PT INCHIRIERE INCEPAND CU 12 MAI Inchiriez apartament 2 camere (living + dormitor) , baia si bucataria sunt micute. Adresa: aleea Pricopan nr.8 bl.18 De la geamuri se vede parcul. DOAR PENTRU TERMEN LUNG SI DOAR PENTRU PERSOANE SERIOSE (CUPLURI, STUDENTE, FETE, )

Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 71
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Salaj zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Salaj  - 4500 EURO lunar Proprietar 4500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Salaj - 4500 EURO lunar Salaj, Bucuresti

Inchiriere spatiu comercial, suptafata utila 60mp,apa,canalizare, gaze,magazie pt depozitare marfa,grup saniar,acces sosea,trifazic,locuri de parcare,vad bun.Zona Intersectia Salaj,in apropiere de liceul Dumitru Motoc. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 5 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii industrial Bucuresti, Salaj  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Salaj - 850 EURO lunar Salaj, Bucuresti

Geta Morcosan Inchiriez hala sector 5 Particular,inchiriez hala in sector 5,in apropiere de Complex Humulesti(Sos Salaj).Hala este construita din BCA cu acoperis de panou sandwich iar suprafata utila este de 100mp!Hala plus curtea insumeaza 500mp,unde se si poate parca lasa masinile!Utilitati:Apa curenta,canalizare,curent (2.20w si 3.80 w)Spatiul este pretabil pentru:tamplarie mobila pvc,termopane..etc!Pentru mai multe detalii,doritorii sunt rugati sa ne contacteze telefonic!

850 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Apart. 2 cam. dec. mob/util impecabil in Sect.5 + Parcare ! Art Temple Resid.! Agentie - 0 comision - exclusivitate 84900 €
Apart. 2 cam. dec. mob/util impecabil in Sect.5 + Parcare ! Art Temple Resid.! Salaj, Bucuresti

Apartament 2 camere in Sector 5 in sos.Salaj 272 in Cartier ART TEMPLE RESIDENCE ! Bloc 2018 Etaj 4/10 cu lift Decomandat ( cu bucataria pe mijloc ) Suprafata Totala - 54mp. Suprafata Utila - 51mp. BOXA (cu cadastru separat) - 5.34mp. BALCON deschis ! Mobilat si utilat in totalitate pe comanda ( inclusiv masina de spalat vase etc), stare ireprosabila ! Aer Conditionat ! Cu Centrala Proprie ! ( Facturi extrem de mici la intretinere si gaze. Asociatie.) !!! Supraveghere video interior si exterior + interfon !!! Scoala de Stat Petrache Poenaru la 4 min. + Gradinita de Stat  53 !!! Mega Image la Parter + Farmacie + Penny la 1 min. + Lidl la 10min !!! Parc Humulesti la 300m de Cartier ! Vis a vis bloc STB 117 legatura directa Piata Unirii !!!

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(