Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 2 camere Mosilor, Bucuresti

300 €  De inchiriat
Apartament cu 2 camere, cu 2 balcoane, spațios, nemobilat, in bloc reabilitat termic, situat in zona intersecției Moșilor cu Mihai Eminescu. Se închiriază nemobilat.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 23-02-2024
Vizualizari 480
Persoane interesate 4

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Mosilor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Mosilor  - 740 EURO lunar Proprietar 740 €
Inchiriere casa Bucuresti, Mosilor - 740 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

inchiriez apartament in vila, in spatele blocurilor de pe Calea Mosilor/Dacia/Eminescu, zona biserica Silvestru. Casa este situata pe o alee infundata, accesul fiind permis doar riveranilor. Apartamentul este la etajul 1 al unei vile P+2 si are 4 camere transformate din 5, bucatarie complet dotata, inclusiv masina de spalat vase, 2 bai, balcon, 1 camera la subsol, curte comuna cu celelalte 2 apartamente din vila. Zona este in acelasi timp ultracentrala dar si deosebit de linistita si civilizata, toti locatarii de pe strada fiind oameni de calitate. Bineinteles absolut toate facilitatile in zona, statiile de transport in comun la 200 metri, statia de metrou Obor la 900 metri. Apartamentul are parchet de calitate superioara, 2 aer conditionat, gresie si faianta in bai si bucatarie, centrala termica la subsol, mobila de calitate superioara. Disponibil incepand cu 20 Mai 2024. Case de inchiriat - Sectorul 2 , Case de inchiriat - Bucuresti

740 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Mosilor  - 1050 EURO lunar Proprietar 1050 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Mosilor - 1050 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Direct proprietar ofer pentru inchiriere spatiu comercial de 50mp situat la parterul unui bloc nou construit in 2015.In proximitate se afla restaurantul Nicoresti, un Mega Image modest ,birouri si locuinte de lux.Piateta in care se afla spatiul este aproape de Calea Mosilor,Armeneasca si bineinteles str Maria Rosetti.Oferta este valabila doar pentru societati deja infiintate, cu obiect de activitate clar si bilant financiar contabil depus la ONRC .Excludem orice colaborare cu agenti imobiliari .Mobil 07******94 Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1050 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Mosilor  - 3500 EURO lunar Proprietar 3500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Mosilor - 3500 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Suprafata de inchiriere 125m2 , vitrina deschidere 11 m, suprafata vanzare generoasa, spatii depozitare, 2 grupuri sanitare, acces stradal Mosilor si secundar. Magazinul dispune de aere conditionate, electricitate. Magazinul este in stare buna si nu necesita imbunatatiri semnificative. Se ofera contract ANAF. Garantia 2 luni Se inchiriaza pe termen lung. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

3500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Mosilor  - 2300 EURO lunar Proprietar 2300 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Mosilor - 2300 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Elena Proprietar inchiriez Spatiu Comercial zona Mosilor Proprietar inchiriez Spatiu Comercial zona Mosilor, magazin stradal, la parterul unui bloc reabilitat termic, cu o suprafata de 108mp, deschidere 11m, cu 2 intrari una din fata,strada principala si una prin spate pentru aprovizionare. Este magazinul fostul UPC si se preteaza pentru orice avand lumina pe trifazic, liber.

2300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Mosilor  - 2300 EURO lunar Proprietar 2300 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Mosilor - 2300 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Elena Proprietar inchiriez Spatiu Comercial zona Mosilor Bucuresti Sector 2 Mosilor

2300 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Mosilor  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Mosilor - 800 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Sorin Miclosi Episcopul Radu 43, Apartament 3 camere, 76mp Apartament 3 camere, NEMOBILAT, 76mp dispusi pe parter si demisol. Contorizare individuala: apa, curent, gaze.

800 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Bucuresti, Mosilor  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere casa Bucuresti, Mosilor - 450 EURO lunar Mosilor, Bucuresti

Roxana 3 camere decomandate la curte -450 euro Zona Silvestru 3 camere la curte decomandate (curte foarte mare, privata) bucatarie mare cu deschidere la curte, centrala proprie, lucrari prospat facute (zugravit, vopsit) mobilat nemobilat. 60 m2 utili +250 m2 curteintersectia str. Mosilor cu str.Dacia

450 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere Mosilor, Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Apartament cu 2 camere Mosilor, Obor Mosilor, Bucuresti

Apartamentul cu 2 camere este situat la parterul blocului edificat in anul 1986, anvelopat in 2021, cu scara curata si vecini civilizati. Locuinta functioneaza ca si spatiu comercial, cabinet stomatologic, fiind pretabila pentru investitie, deoarece poate fii transformata in spatiu comercial cu alta destinatie. Apartamentul se poate vinde complet mobilat si utilat sau golit, in functie de necesitatile viitorului proprietar, desigur, pentru varianta vanzarii gol se discuta din pret. Pentru orice alt detaliu sau informatie suplimentara va stau la dispozitie atat telefonic cat si pe whatsapp sau email.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(