Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 2 camere Militari, Bucuresti

450 €  De inchiriat
Particular Inchiriez apartament 2 camere complet mobilat si utilat in complex Plaza Residence (langa mall Plaza). Totul este nou. Este complet utilat inclusiv cu smart TV, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator. Etaj intermediar. Mijloace de transport: Metrou si linia de tramvai 41 Exclus animale de companie: caini sau pisici Tel: 0723351280

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-05-2020
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Militari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere apartament 4 camere Militari, Bucuresti Proprietar 500 €
Inchiriere apartament 4 camere Militari, Bucuresti Militari, Bucuresti

De inchiriat-Iuliu Maniu-Apartament lux, 4 camere modificate in 3 camere, cu living de 65 mp (2 camere+balcon+bucatarie+2 holuri!), centrala proprie, parchet high gloss, 2 bai, bucatarie open space,RENOVAT 2020

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului MOBILATA/UTILATA Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului MOBILATA/UTILATA Militari, Bucuresti

Garsoniera mobilata/ utilata modern - TOTUL NOU Militari Residence - Tineretului - Auchan Imobil: 2017 Etaj: 3/8 Lift modern 1 Balcon 1 Loc de parcare *** Dotari garsoniera: - Centrala proprie de apartament 24 Kw - Finisaje moderne noi - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Cuptor incorporabil - Plita incorporabila - Cuptor microunde - Masina de spalat rufe - TV LED diagonala mare - Canapea extensibila cu saltea ortopedica - Dressing imens pe hol - Bucatarie inchisa - Baie utilata complet - Structura beton + Compartimentare de caramida *** Facilitati zona: - Apropiere statia RATB, 3 min - Supermarketuri non-stop - Hypermarketuri in imediata vecinatate - Locuri de parcare - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ pizerii - Centre SPA in imediata apropiere - Piscine exterioare/ interioare - Farmacii - Scoli/ gradinte Fotografiile de pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare!

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Plaza Residence, prima inchiriere Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Garsoniera Plaza Residence, prima inchiriere Militari, Bucuresti

O garsoniera spatioasa, bine impartita, cu bucatarie inchisa. Este la prima inchiriere, mobilata si utilata complet. Daca mai aveti nevoie de diverse obiecte de mobilier suplimentare se poate discuta. Se poate asigura si loc de parcare contra cost, de la dezvoltator. Situata la parter inalt, vedere pe lateral. Fara trafic sau zgomot in apropiere. Cateva minute de mers pe jos de metrou Lujerului. Distanta de 100 de metri de Plaza Mall si Anchor Plaza Building Office. Garsoniera dispune si de boxa la subsol unde puteti depozita absolut orice aveti nevoie - bicicleta, cauciucuri, trotinete, etc. Acces imediat la tramvaiul 41, tramvai bld Timisoara, autobuze 61, 62, Politehnica, Mall AFI. La 7-8 minute de mers pe jos se afla parcurile Moghioros si parcul Timisoara nou amenajat. Comision: standard

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Militari, Metrou Gorjului - Lidl Moinesti, mobilata si utilata modern Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera Militari, Metrou Gorjului - Lidl Moinesti, mobilata si utilata modern Militari, Bucuresti

Garsoniera in zona Militari - Metrou Gorjului - Lidl Moinesti, la doar 10 minute de metrou. Garsoniera este situata intr-un imobil construit in anul 2016, structura din beton armat si compartimentare din caramida, etajul 2 din 3, suprafata 34 mp, compartimentare decomandata. Finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior noi, obiecte sanitare noi in baie, centrala si calorifere otel, aer conditionat. Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata: televizor, frigider, masina de spalat rufe, plita, cuptor, aer conditionat. Mai multe detalii la vizionare. Vecinatati in 5-10 minute: * Metrou Gorjului si statii RATB (linii: 8, 25, 35, 61, 62, 136, 137, 138, 236, 336) * Gradinita 229 si Scolile 206, 309 * Magazine (Lidl, Mega Image, Kaufland) si Piata Gorjului Pret: 300 Euro 1 luna avans + 1 luna garantie Comision chirias 50% din prima luna de chirie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament open space 2 camere avantajos Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Apartament open space 2 camere avantajos Militari, Bucuresti

Angholding va ofera un superb apartament de 2 camere spre inchiriere , apartamentul se afla in incinta complexului Avangarde ,utillat si complet mobilat , aer conditionat pentru zilele calduroase de vara , centrala propie pentru zilele reci de iarna , complexul este unul foarte linisti , are si loc de joaca pentru copii si parculet pentru iesit la aer sau alergari , magazine si farmacii , restaurante si sali de fidnes in apropiere , in apropierea complexurilor Carrefour si Metro ,Balconul perfect pentru savurarea cafelei, loc de parcare inclus in pret. Pret avantajos. Daca este ceea ce va doriti va rog sa sunati si sa programati o vizionare.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
MILITARI  - RASARITULUI,  PRIMA INCHIRIERE, MOBILAT LUX, LOC DE PARCARE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 449 €
MILITARI - RASARITULUI, PRIMA INCHIRIERE, MOBILAT LUX, LOC DE PARCARE! Militari, Bucuresti

ITI PROPUN UN APARTAMENT DE 2 CAMERE, INTR-UN BLOC NOU FINALIZAT IN ANUL 2018, IN SUPRAFATA DE 60 MP UTILI, SITUAT IN CARTIERUL MILITARI - ZONA RASARITULUI, LA DOAR 5 MINUTE DE MERS PE JOS FATA DE BD-UL TIMISOARA - STATIA DE S.T.B. ROMANCIERILOR SAU CATRE METROU GORJULUI CIRCA 12 MINUTE DE MERS PE JOS. IN IMEDIATA APROPIERE A IMOBILULUI REGASIM SCOLI, GRADINITE, PARCUL DRUMUL TABEREI ( MOGHIOROS ), DAR SI DESTINATII DE ENTERTAINMENT, CAFENELE, RESTAURANTE, MALL-URI PRECUM PLAZA MALL ROMANIA SI AFI COTROCENI. ATENTIE: APARTAMENTUL SE AFLA LA PRIMA INCHIRIERE, TOT MOBILIERUL FIIND NOU, NEFOLOSIT. APARTAMENTUL ESTE FINISAT SI UTILAT MODERN CU FINISAJE DE CALITATE SI DISPUNE DE: * pardoseli din gresie in hol, baie si balcon * peretii din bucatarie si bai placati cu faianta, frigider * gresie in living, dormitor si bucatarie * usi interioare din lemn, usa metalica la intrare * centrala individuala cu, calorifere din otel * contorizare individuala: apa, canalizare, curent, gaz, cablu RDS - RCS * electrocasnice noi ( aragaz, frigider, masina de spalat ) PRET: 460 Euro / LUNA + AVANS 1 LUNA GARANTIE. COMISION AGENTIE 50% DIN PRIMA LUNA DE INCHIRIERE. PROPRIETATEA ESTE LIBERA SI SE POATE INCHIRIA IMEDIAT.

449 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament open space 2 camere avantajos Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Apartament open space 2 camere avantajos Militari, Bucuresti

Angholding va ofera un superb apartament de 2 camere spre inchiriere , apartamentul se afla in incinta complexului Avangarde ,utillat si complet mobilat , aer conditionat pentru zilele calduroase de vara , centrala propie pentru zilele reci de iarna , complexul este unul foarte linisti , are si loc de joaca pentru copii si parculet pentru iesit la aer sau alergari , magazine si farmacii , restaurante si sali de fidnes in apropiere , in apropierea complexurilor Carrefour si Metro ,Balconul perfect pentru savurarea cafelei, loc de parcare inclus in pret. Pret avantajos. Daca este ceea ce va doriti va rog sa sunati si sa programati o vizionare.

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera cocheta si intima  Militari Pacii 2019 FINALIZAT SI LOCUIT Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Garsoniera cocheta si intima Militari Pacii 2019 FINALIZAT SI LOCUIT Militari, Bucuresti

Militari - Apusului - Pacii Etaj: 5/5 1 Lift modern Imobil: FINALIZAT SI LOCUIT INTEGRAL *** Dotari garsoniera: - Centrala individuala de apartament - Mobilata/ utilata complet - Spatiu depozitare 35 mp in pod cu scara retractabila - Masina de spalat noua - Cuptor incorporabil - Plita incorporabila - *** Structura si finisaje: - Constructie solida din caramida pe structura de beton armat - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Usi interior lemn - Usi exterior metalice KALE - Instalatii sanitare si electrice noi *** Facilitati imobil si zona: - 5-6 min metrou Pacii - 5 min Piata si Complex Apusului - Regim redus de inaltime - Locuri de joaca/spatii verzi amenajate in apropiere - Acces asfaltat si iluminat public - RATB in apropiere - Hypermarketuri Kaufland/Lidi/Mega Image - Saloane infrumusetare/ cosmetica - Cafenele/ baruri/restaurante - Farmacii - Gradinite/scoli

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Militari Residence, langa Piscina Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Apartament 2 camere Militari Residence, langa Piscina Militari, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere un apartament modern si spatios (58mp) situat in cartierul Militari Residence langa piscina. Apartamentul este situat la etajul 8, recent zugravit. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Detine centrala proprie, fiind contorizat individual la gaze si curent electric. Intretinerea impreuna cu apa rece este in medie de 120 lei/luna. Merita vazut.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului MOBILATA/UTILATA Agentie - 0 comision - exclusivitate 210 €
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului MOBILATA/UTILATA Militari, Bucuresti

Garsoniera mobilata/ utilata modern - TOTUL NOU Militari Residence - Tineretului - Auchan Imobil: 2017 Etaj: 5/6 Lift modern 1 Balcon inchis in PVC *** Dotari garsoniera: - Centrala proprie de apartament 24 Kw - Finisaje moderne noi - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Cuptor incorporabil - Plita incorporabila - Cuptor microunde - Masina de spalat rufe - TV LED diagonala mare - Canapea extensibila cu saltea ortopedica - Dressing imens - Bucatarie inchisa - Baie utilata complet - Structura beton + Compartimentare de caramida *** Facilitati zona: - Apropiere statia RATB, 3 min - Supermarketuri non-stop - Hypermarketuri in imediata vecinatate - Locuri de parcare - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ pizerii - Centre SPA in imediata apropiere - Piscine exterioare/ interioare - Farmacii - Scoli/ gradinte Fotografiile de pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare!

210 €

   Apartament

Vezi Detalii
Militari Residence  - 2 camere cochet si modern, langa statia STB Agentie - 0 comision - exclusivitate 290 €
Militari Residence - 2 camere cochet si modern, langa statia STB Militari, Bucuresti

Apartament 2 camere la intrarea in Militari Residence aproape de Ballroom, modern si cochet, mobilat si utilat complet, masina de spalat, televizor, cuptor cu aragaz, centrala termica, bloc nou izolat termic, costuri mici de intretinere, loc de parcare

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobilata/ utilata complet Plazza Mall Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera mobilata/ utilata complet Plazza Mall Militari, Bucuresti

Drumul Taberei - Plazza Mall - Militari - Lujerului Etaj: 8 Suprafata: 34 mp Compartimentare: Semidecomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet - Finisaje complete - Mobiliar bucatarie complet - Gresie, faianta, parchet - Mobilier complet in camera - Spatii depozitare - Usa metalica *** Facilitati zona: - VAV Plazza Mall ( 1 minut ) - 7-8 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor - Teatrul Masca - Apropiere Tramvai 41 Virtutii - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera  Militari Uverturii Teatrul Masca la curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera Militari Uverturii Teatrul Masca la curte Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Virtutii - Orsova Garsoniera la curte cu totul individual, separat *** Dotari si finisaje: - Supraveghere video 24/24 - Mobilata/ utilata complet - Mobilier bucatarie - Gresie, faianta - Tamplarie PVC cu geam termopan - Pat dublu in camera + dressing - Aer conditionat - Usa metalica - Curata, libera, conditii decente *** Facilitati zona: - 8-10 minute de metrou Lujerului sau Gorjului - Cora Lujerului in apropiere - Piata Veteranilor in apropiere - Apropiere RATB si linia tramvaiului 41 - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera  Militari Uverturii Teatrul Masca la curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 199 €
Garsoniera Militari Uverturii Teatrul Masca la curte Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Virtutii - Orsova Garsoniera la curte cu totul individual, separat *** Dotari si finisaje: - Supraveghere video 24/24 - Mobilata/ utilata complet - Mobilier bucatarie - Gresie, faianta - Tamplarie PVC cu geam termopan - Pat dublu in camera + dressing - Usa metalica - Curata, libera, conditii decente *** Facilitati zona: - 8-10 minute de metrou Lujerului sau Gorjului - Cora Lujerului in apropiere - Piata Veteranilor in apropiere - Apropiere RATB si linia tramvaiului 41 - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

199 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera  Militari Virtutii Orsova SEMIMOBILATA Agentie - 0 comision - exclusivitate 220 €
Garsoniera Militari Virtutii Orsova SEMIMOBILATA Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Virtutii - Orsova GARSONIERA SEMIMOBILATA !!! Imobil: 1989 Etaj: 1/4 Suprafata: 42 mp Compartimentare: Decomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet, modern - Mobiliar bucatarie complet - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termopan - Balcon inchis PVC - Pat dublu in camera - Usa metalica *** Facilitati zona: - 8 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului in apropiere - Piata Veteranilor in imediata apropiere - Apropiere RATB si linia tramvaiului 41 - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

220 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera  Militari Virtutii Lujerului DECOMANDATA 42 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 340 €
Garsoniera Militari Virtutii Lujerului DECOMANDATA 42 mp Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Veteranilor Imobil: 1984 Etaj: 3/8 Suprafata: 42 mp Compartimentare: Decomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet, mobilier modern - Mobiliar bucatarie complet, nou - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termopan - Mobilier in camera - Usa metalica *** Facilitati zona: - 5 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor in imediata apropiere - Apropiere RATB - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
garsoniera piata Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
garsoniera piata Gorjului Militari, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere o garsoniera confort 1, decomandata, mobilata complet , dotata cu: frigider, masina de spalat, aragaz, aer conditionat, televizor, balcon inchis. Spatiu aprox. 42 mp utili. Garsoniera este la etajul 1 din 4 si este situata in apropierea statiei de metrou Gorjului. A fost renovata de curand.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Militari Tineretului Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera Militari Tineretului Militari, Bucuresti

Garsoniera spatioasa cu dormitor separat, living , baie si bucatarie. Mobilata si utilata complet situata la etajul 7/8 bloc cu lift, la 3min de capatul RATB-lui 178 si 138. Mega Image , Restaurante si terase, zona locuita si linistita. Disponibilitate imediata.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Militari - Rosu Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Militari - Rosu Militari, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere un apartament 2 camere mobilat si utilat complet (vezi foto), totul nou, prima inchiriere, aer conditionat, centrala termica, loc parcare, bloc construit 2018. Pret 330 euro negociabil, contract ANAF.

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2camere  Militari Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere 2camere Militari Gorjului Militari, Bucuresti

Apartamentul este recent renovat, are toate imbunatatirile, mobilat de la Ikeea. Apartamentul este decomandat, si dispune de 2 balcoane. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Chiria este de 380 Euro/ Luna si se doreste avans o luna + una garantie.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2camere  Militari Gorjului Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere 2camere Militari Gorjului Militari, Bucuresti

Apartamentul este recent renovat, are toate imbunatatirile, mobilat de la Ikeea. Apartamentul este decomandat, si dispune de 2 balcoane. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Chiria este de 380 Euro/ Luna si se doreste avans o luna + una garantie.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobilata modern Militari Virtutii Orsova Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
Garsoniera mobilata modern Militari Virtutii Orsova Militari, Bucuresti

Militari - Lujerului - Virtutii - Orsova Imobil: 1985 Etaj: 5/8 Compartimentare: Decomandata Suprafata: 42 mp *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet - Instalatie aer conditionat - Garsoniera este modernizata complet - Mobiliar bucatarie complet - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termopan - Mobilier in camera - Usa metalica *** Facilitati zona: - 8 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor in apropiere - Apropiere RATB - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobilata/ utilata complet Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 265 €
Garsoniera mobilata/ utilata complet Militari Militari, Bucuresti

Militari - Virtutii - Uverturii - Lujerului Imobil: 1983 Etaj: 9/10 Suprafata: 42 mp Compartimentare: Decomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet - Finisaje moderne - Mobiliar bucatarie complet - Gresie, faianta, parchet - Mobilier modern in camera - Usa metalica *** Facilitati zona: - 7 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor - Teatrul Masca - Apropiere Tramvai 41 Virtutii - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

265 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobilata/ utilata ultramodern Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Garsoniera mobilata/ utilata ultramodern Militari Militari, Bucuresti

Militari - Uverturii - Lujerului Imobil: 1983 Etaj: P/8 Suprafata: 42 mp Compartimentare: Decomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet - Finisaje moderne - Mobiliar bucatarie complet - Gresie, faianta, parchet - Mobilier modern in camera - Usa metalica *** Facilitati zona: - 4 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor - Teatrul Masca - Apropiere Tramvai 41 Virtutii - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera moderna Lujerului Veteranilor, centrala proprie Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera moderna Lujerului Veteranilor, centrala proprie Militari, Bucuresti

GARSONIERA MOBILATA/ UTILATA MODERN DISPONIBILA DIN 5.10.2018 An constructie: 1980 Compartimentare: Decomandata Etaj: 8/10 Suprafata: 35 mp 1 Balcon inchis PVC *** Dotari si finisaje: - Centrala prprie de apartament 24Kw - Bucatarie mobilata/ utilata modern - Frigider - Aragaz - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Usa exterioara din metal - Usi interioare din lemn - Geam la baie - Izolatie interioara - Instalatie electrica/ sanitara noua *** Facilitati imobil si zona: - Metrou Lujerului 3-4 minute de mers pe jos - Complexul comercial Sir la 3 minute - Cora Lujerului 4-5 minute - Piata Veteranilor in imediata apropiere - Farmacii - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image NON STOP ) - Statii RATB - Spalatorii auto - Benzinarii - Banci - Apropiere de marile centre comerciale - Scoli/ gradinite/ licee in zona

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera IMOBIL 2017 Militari Residence - Tineretului Militari, Bucuresti

Garsoniera mobilata/ utilata modern - TOTUL NOU Militari Residence - Tineretului - Auchan Imobil: 2017 Etaj: 3 1 Balcon *** Dotari garsoniera: - Centrala proprie de apartament 24 Kw - Finisaje moderne noi - Tamplarie PVC cu geam termoizolant - Cuptor incorporabil - Plita incorporabila - Cuptor microunde - Hota retractabila - Masina de spalat rufe - Dressing imens - Bucatarie inchisa - Baie utilata complet *** Facilitati zona: - Apropiere statia RATB - Supermarketuri non-stop - Hypermarketuri in imediata vecinatate - Locuri de parcare - Saloane infrumusetare/ cosmetica/ masaj - Restaurante/ cafenele/ pizerii - Centre SPA in imediata apropiere - Piscine exterioare/ interioare - Farmacii - Scoli/ gradinite

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera mobilata/ utilata ultramodern Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera mobilata/ utilata ultramodern Militari Militari, Bucuresti

Militari - Uverturii - Lujerului Imobil: 1983 Etaj: P/8 Suprafata: 42 mp Compartimentare: Decomandata *** Dotari si finisaje: - Mobilata/ utilata complet ultramodern - Finisaje moderne - Cabina de dus cu masaj si radio - Mobiliar bucatarie din MDF cu blat termoizolant - Gresie, faianta, parchet - Tamplarie PVC cu geam termopan - Mobilier modern in camera + 2 dressinguri imense - Usa metalica securizata - Grilaje la geamuri - Pervaze prelungite din beton armat - Canalizare trasa separat *** Facilitati zona: - 6 minute de metrou Lujerului - Cora Lujerului - Piata Veteranilor - Teatrul Masca - Apropiere Tramvai 41 Virtutii - Supermarketuri ( Carrefour, Profi, Mega Image ) - Farmacii - Scoli/ gradinite/ licee - Plazza Mall

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Militari Residence, 2 camere, cochet si modern, langa ratb, parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 290 €
Militari Residence, 2 camere, cochet si modern, langa ratb, parcare Militari, Bucuresti

Apartament cu 2 camere situat la intrarea in complexul rezidential Militari Residence. Apartamentul este situat la etajul 4/7. Apartamentul este mobilat cochet si utilat modern.. Bucataria este open space, utilata complet. Langa bloc se afla statia RATB, iar la 10 minute. Complexul Militari Residence ofera locuitorilor piscina exterioara si interioara, spa, wellness, restaurante, scoli, gradinite, locuri amenajate pentru copii, sala de forta, shop, farmacii, spalatorie auto. Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie. Disponibil oricand

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(