Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Metalurgiei - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Proprietar ofer spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Berceni,Metalurgiei str.Drumul Binelui nr 45-47,o zona linistita, aproape de mijloace de transport in comun,centre comerciale,farmacii ,se afla la etajul 4 din 5,semidecomandat,este modern,mobilat si utilat complet(frigider,aragaz,Tv,masina de spalat),cu loc de parcare.Este la prima inchiriere totul este nou.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Pe site din 28-06-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Metalurgiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Metalurgiei  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Metalurgiei - 3000 EURO lunar Metalurgiei, Bucuresti

Rusei Raluca Inchiriere hala - spatiu de depozitare/productie Metalurgiei inchiriem un spatiu versatil de depozitare/productie, situat in Bucuresti, Sector 4 - Platforma Industriala IMGB. Accesul se face din Bd. Metalurgiei, spatiul fiind situat in apropierea inelului de centura a Municipiului Bucuresti. Acest spatiu ofera posibilitatea desfasurarii activitatilor de productie si depozitare intr-un mediu modern si functional. Caracteristici: 1. Hala de productie (aprox. 500 mp): spatiul este reprezentat de doua intervale de stalpi intr-o hala de productie bine configurata, oferind o suprafata generoasa pentru depozitare sau alte activitati industriale. 2. Spatiu de birouri/vestiare (aprox. 100 mp): spatiul include facilitati pentru birouri si vestiare amenajate in interiorul halei de productie, asigurand confortul si functionalitatea necesare pentru personalul dvs. Utilitati: spatiul dispune de toate utilitatile necesare pentru desfasurarea activitatilor comerciale: - Energie electrica: pana la 2,5 MW, pentru a sustine necesitatile de energie ale operatiunilor dvs. - Gaz natural; - Apa si canalizare; Disponibilitate imediata: spatiul este gata pentru a fi ocupat imediat, permitandu-va sa va incepeti activitatea fara intarzieri. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0726397756 sau prin e-mail la [email protected]. Suprafata birouri: 100 m² Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Productie/Servicii Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

3000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Bucuresti, Metalurgiei  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere terenuri constructii Bucuresti, Metalurgiei - 150 EURO lunar Metalurgiei, Bucuresti

Veronica Elena inchiriez loc de parcare suprateran Bucuresti Sector 4 Metalurgiei

150 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(