Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Herastrau - 420 EURO lunar

420 €  De inchiriat
Apartament 2 camere, decomandat, cca 55m2 utili, etaj 2, in bloc cu 4 etaje contruit in anul 2008 Zona rezidentiala, foarte linistita, cu trafic redus, la 5 minute cu masina de Parcul Herastrau si 10 minute cu masina de Baneasa Shopping Center Prin dispunere locuinta nu se invecineaza pe etaj cu un alt apartament asigurand un confort sonor sporit Mobilat si utilat modern cu stare impecabila a mobilei si a electrocasnicelor, ce sunt din gama de top (cuptor electric Gorenje, plita gaz si electrica Gorenje, frigider Samsung, AC Samsung, TV Samsung, masina de spalat Daewoo), balcon inchis In living este o canapea de piele naturala, extensibila, si un dressing generos. In apartament sunt prevazute multiple spatii de depozitare. Centrala scara ce ofera un confort sporit (nu depinde de incalzirea RADET), la costuri optime (centrala este setata sa furnizeze caldura in functie de temperatura exterioara si de cererea din retea, avand un randament superior centralelor de apartament) Facilitati in proximitate: statii autobuz STB la cca 100m cu linie directa catre Pta Romana sau Pta Baneasa, magazin LIDL cca 500m, magazin terasa fabrica Alka, benzinarii Petrom si LUKOIL, Petrom City, 2 spalatorii auto, baza sportiva in apropiere cca 500m, magazin Carrefour Market si altele similare la cca 100m, salon de infrumusetare si frizerie Prima inchiriere Disponibil imediat Preferabil pe termen lung

Pe site din 15-05-2023
Vizualizari 56
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Herastrau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Herastrau  - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Herastrau - 750 EURO lunar Herastrau, Fundeni

inchiriez apartament 3 camere (90mp) etaj 2/4 , lift , loc de parcare , complex rezidential Fundeni situat in Dobroesti , Ilfov. Se inchiriaza complet mobilat si utilat exact cum este in poze. Terasa 12mp 3 camere - Baneasa , 3 camere - Ilfov

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(