Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament 2 camere Drumul Taberei, Bucuresti

400 €  De inchiriat
Proprietar inchiriez apartament 2 camere, 48mp, etaj 1/3, strada Valea Lunga, nr. 38v, cartier Militari. Pret 400 eur/luna. Blocul este construit in 2011, are 8 apartamente si dispune un mic spatiu verde, fiind amplasat in interiorul unei incinte private cu vile si cateva blocuri de 3-4 etaje. Zona este foarte linistita, motiv pentru care nu sunt permise petrecerile sau ascultarea muzicii la volum ridicat. Apartamentul este complet mobilat si dispune de toate utilitatile: apa, curent, gaz, canalizare, CATV, interfon, internet, aer conditionat, centrala termica proprie, cada cu vibromasaj. Inchirierea se va face cu contract de inchiriere, achitand in avans: 1 chirie prima luna + 1 chirie garantie. Distante pe jos - Metrou: Piata Gorjului -> 12 min, Pacii -> 11 min - Lidl Strada Moinesti -> 10 min - Lidl, Kaufland Valea Cascadelor -> 10 min

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-01-2020
Vizualizari 1129
Persoane interesate 1077

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Drumul Taberei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


2 camere Gorjului apropiere metrou, decomandat Agentie - 0 comision - exclusivitate 299 €
2 camere Gorjului apropiere metrou, decomandat Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament 2 camerd Gorjului decomandat DISPONIBIL IMEDIAT! Caracteristici Imobil: - Nr. camere: 2 - Suprafata utila: 55 mp - Compartimentare: decomandat - Nr. bucatarii: 1 - Nr. bai: 1 - Structura rezistenta: beton - Tip imobil: bloc de apartamente - Balcon inchis cu tamplarie PVC Specificatii Utilitati - Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon - Sistem incalzire: Termoficare RADET - Acces internet: Fibra optica - Aer conditionat Dotari Bucatarie: - Mobilata, Utilata Mobilat: Mediu - Electrocasnice: Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz Apartamentul este mobilat/ utilat complet, mobilier mediu din lemn masiv. Ideal pentru doi studenti sau un cuplu.

299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Dr. Taberei ( Piata Moghioros ) - cod anunt : crinul 4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 210 €
Garsoniera Dr. Taberei ( Piata Moghioros ) - cod anunt : crinul 4 Drumul Taberei, Bucuresti

Garsoniera in DRUMUL TABEREI, langa Piata Moghioros, chiar langa noua statie de metrou ( 100% decembrie 2019 ), la doar 600 m de Plazza Romania, mobilata si utilata , libera pe loc , si cu contract inregistrat la fisc , la cerere pentru MAPN si jandarmi. Imobilul, in suprafata utila de 25 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1977.

210 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Dr. Taberei - 1 Mai (Sibiu) Drumul Taberei, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune spre inchiriere o garsoniera mobilata si utiata complet. Aceasta se afla la etajul 5 al unui bloc de garsoniere si este situata la 500 de metri de Favorit.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere spre inchiriere Plaza Residence/ Residence 21 Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Apartament 2 camere spre inchiriere Plaza Residence/ Residence 21 Drumul Taberei, Bucuresti

Va propunem un apartament de 2 camere decomandat, complet mobilat. Se doreste contractpe termen lung minim 2 ani. Chiria se plateste tot timpul in avans cu o luna. Garantie: o luna de chirie

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in zona Plazza Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament 2 camere in zona Plazza Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul a fost igienizat, este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Plaza Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Apartament superb Plaza Romania Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera dubla Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Garsoniera dubla Drumul Taberei, Bucuresti

Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, ansamblu rezidential nou, garsoniera dubla, mobilata, utilata modern centrala termica, aer conditionat, bloc din 2012, curata, aproape de mijloacele de transport in comun.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament superb Plaza Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament superb Plaza Romania Drumul Taberei, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere la numai 2 minute de mall Paza Romania. Apartamentul este decomandat,mobilat si utilat modern, este la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, blocul este anvelopat iar apartamentul este disponibil imediat!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei B.dul Timisoara Plaza Mall Lujerului Militari Agentie - 0 comision - exclusivitate 279 €
Drumul Taberei B.dul Timisoara Plaza Mall Lujerului Militari Drumul Taberei, Bucuresti

2 camere DECOMANDAT SUPER POZITIE PLAZZA MALL Imobil: 1974 Etaj: 8/10 Suprafata: 40 mp (confort 2) Compartimentare: Decomandat *** Dotari apartament: - Mobilat/ utilat complet - Instalatie aer conditionat - Bucatarie utilata complet - Aragaz - Hota - Masina de spalat rufe - Frigider - Spatii depozitare multiple - Gresie, faianta, parchet de 2 ani *** Facilitati zona: - RATB in fata blocului - Metrou Lujerului la 8 min - Plazza Mall Romania la 300 m de bloc - Banci - Cafenele/ baruri / restaurante - Supermarketuri - Farmacii - Parcuri si spatii verzi in apropiere

279 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Drumul Taberei - Ghencea Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei - Ghencea Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia EvoImobiliare ofera spre inchiriere un apartament superb de 3 camere in cartierul Drumul Taberei - Ghencea ( str. Latea Gheorghe ), decomandat, confort 1, in suprafata de 68 mp utili, 74 construiti, intr-un bloc din 1981, mobilat si utilat modern.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
inchiriere garsoniera Drumul Taberei-Plaza Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
inchiriere garsoniera Drumul Taberei-Plaza Drumul Taberei, Bucuresti

Agentia GLOBAL IMOB va propune spre inchiriere o garsoniera confort 1 semidecomandata situata in zona Plaza-Drumul Taberei la etajul 5/10. Garsonieara se inchiriaza mobilata si utilata le pretul de 200Euro/luna. Se solicita anticipat 200EURO pentru o luna chirie si 200Euro garantie. Comisionul agentiei este de 100Euro. PRETUL ESTE FIX Cu contract la ANAF.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Drumul Taberei, Bucuresti

Apartamentul este situat in la etajul 4 unui imobil cu 11 niveluri din 2018, cu o suprafata de 68 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, hol, baie, balcon. Apartamentul este amenajat modern, totul nou, cu gresie, faianta, parchet, termopan, calorifere, centrala de apartament, instalatie electrica, sanitara noua. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata, utilata asa cum se vede in fotografii. Bucataria complet mobilata, utilata ( aragaz, masina spalat, centrala de apartament). In living avem pat matrimonial, dar si canapea extensibila, dressing, comoda si TV . Totul este modern nou si de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament. Apartamentul se afla in apropierea metroului Politehnica 5 min. Pret 450 euro o luna chirie si una garantie Pentru vizonari avem cheile.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Dr. Taberei ( Afi Cotroceni - Orizont ) 13.10.2018 Agentie - 0 comision - exclusivitate 210 €
Garsoniera Dr. Taberei ( Afi Cotroceni - Orizont ) 13.10.2018 Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 2 situat la etajul 10 din p+ 10 situat in zona Drumul Taberei in apropiere de transport public. Imobilul, in suprafata utila de 24 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1977. Locuinta dispune de curent electric termoficare aer conditionat, internet cablu, e complet mobilat si utilat .

210 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este decomandat, cu centrala proprie , amplasat in bloc construit in anul 1978, moderna,utilata la cheie pe bd.timisoara intre afi si plaza,zona civilizat,acces rapid,ratb,tramvai,metrou.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere apartament de 3 camere confort 1 situat la etajul 6 din p+ 8 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp este semidecomandat. Locuinta dispune de curent electric, termoficare aer conditionat, usa metalica, termopan. Mobilat si utilat modern. Loc parcare ADP Pretul este usor discutabil!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere 2 cam Vasile Milea zona Afi Cotroceni Drumul Taberei, Bucuresti

Apartamentul este situat in la etajul 4 unui imobil cu 11 niveluri din 2018, cu o suprafata de 68 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, hol, baie, balcon. Apartamentul este amenajat modern, totul nou, cu gresie, faianta, parchet, termopan, calorifere, centrala de apartament, instalatie electrica, sanitara noua. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria mobilata, utilata asa cum se vede in fotografii. Bucataria complet mobilata, utilata ( aragaz, masina spalat, centrala de apartament). In living avem pat matrimonial, dar si canapea extensibila, dressing, comoda si TV . Totul este modern nou si de foarte buna calitate. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament. Apartamentul se afla in apropierea metroului Politehnica 5 min. Pret 450 euro o luna chirie si una garantie Pentru vizonari avem cheile.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera Afi Cotroceni - Dr. Taberei ( B-dul Timisoara ) Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 30 mp este decomandat, cu centrala proprie , amplasat in bloc construit in anul 1978, moderna,utilata la cheie pe bd.timisoara intre afi si plaza,zona civilizat,acces rapid,ratb,tramvai,metrou.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere 2 camere Drumul Taberei - Favorit Agentie - 0 comision - exclusivitate 289 €
Inchiriere 2 camere Drumul Taberei - Favorit Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere 2 camere Drumul Taberei - Favorit Apartament 2 camere, 55 mp, decomandat, etaj 5 din 9, mobilat si utilat complet. Bloc linistit, pe scara sunt 2 lifturi.

289 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de inchiriat in Drumul Taberei, 1 Mai, Compozitorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 290 €
Apartament de inchiriat in Drumul Taberei, 1 Mai, Compozitorilor Drumul Taberei, Bucuresti

Drumul Taberei, 1 Mai (Compozitorilor) bloc din 1981, ferit de traficul rutier, aproape de Kaufland, Auchan, parcul Moghioros. Apartament confort 1, decomandat, 56 mp utili, etaj 7/10. Este renovat, are imbunatatiri si se inchiriaza mobilat si utilat (inclusiv TV, masina de spalat, aer conditionat) pe termen lung, cu contract inregistrat la Administratia Financiară.

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament  3 camere Drumul Taberei - Plazza Mall Agentie - 0 comision - exclusivitate 255 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei - Plazza Mall Drumul Taberei, Bucuresti

Apartament de 3 camere confort 1 situat la etajul 9 din s 10 situat in zona Drumul Taberei. \nImobilul, in suprafata utila de 74 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1978.

255 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Apartament 3 camere Drumul Taberei -Sibiu Drumul Taberei, Bucuresti

Inchiriere apartament de 3 camere confort 1 situat la etajul 6 din p+ 8 situat in zona Drumul Taberei. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp este semidecomandat. Locuinta dispune de curent electric, termoficare aer conditionat, usa metalica, termopan. Mobilat si utilat modern. Loc parcare ADP Pretul este usor discutabil!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(