Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Sibiu, Copsa Mare  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Copsa Mare - 80000 EURO Copsa Mare, Copsa Mare , jud. Sibiu

Vand casa de 440 mp, construita in 1829, in stadiu de restaurare + terenul aferent, de 3273 mp. Proprietatea a fost construita in 1829 si consta dintr-o casa cu o suprafata totala de aproximativ 440 mp. plus o curte de 1295 mp. la care se adauga o gradina de 1978 mp.(total 3273 mp). In designul original casa are 5 camere, o mansarda generoasa care se intinde pe intreaga suprafata a cladirii si o pivnita mare cu mai multe camere. Proprietatea a fost restaurata structural, iar pivnita a fost drenata si izolata. O serie de alte lucrari structurale au fost intreprinse de o echipa specializata in cladiri sasesti, inclusiv biserici, iar organizarea interna a casei a fost de asemenea schimbata conform unui proiect arhitectural deosebit. Optional se poate ceda proiectul arhitectural care cuprinde toate planurile detaliate de executie.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Sibiu, Copsa Mare  - 14000 EURO Proprietar 14000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Sibiu, Copsa Mare - 14000 EURO Copsa Mare, Copsa Mare , jud. Sibiu

Apartamente 2 camere Copsa Mică Renovat Recent Vand apartament Copsa Mica, 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon, etajul 2. Apartamentul este integral renovat cu geamuri termopane, usa metalica intrare, gresie, faianta, instalatii si mobilier de baie noi, parchet laminat, centrala termica noua, mobila de bucatarie noua, zona 1 Decembrie, cu vedere la parc. Confort: 3 Tip imobil: Bloc de apartamente

14000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.