Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila eleganta cu 5 camere | teren 514 mp | Finisaje de lux | Buftea Agentie - 0 comision - exclusivitate 199000 €
Vila eleganta cu 5 camere | teren 514 mp | Finisaje de lux | Buftea Buciumeni-Buftea, Buciumeni-Buftea , jud. Ilfov

Va prezentam o vila deosebita cu 5 camere, cu regim de inaltime P + 1, avand o suprafata utila totala de 148 mp si o suprafata construita de 190 mp, construita in 2023, beneficiaza de finisaje de lux, o pozitiei privilegiata si un design deosebit. Au fost construite 3 vile din care mai avem disponibile doar doua vile ! Se preda la cheie cu toate finisajele si sanitarele. Parter : un birou/camera de oaspeti, living, bucatarie, baie, hol si terasa. Etaj : 3 dormitoare , doua bai , doua balcoane si hol. Vilele sunt facute cu simt de raspundere si respecta toate normele in viguare ! Toate actele sunt pregatite de vanzare : autorizatii, urbanism, cadastru si intabulare, acte de proprietate pe teren, edificare si certificat energetic. Pentru mai multe detalii sau o vizionare va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(